Haberler

Avrupa Şampiyonlar Ligi

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde oynanan maçta Manchester United, sahasında Galatasaray'ı 1-0 yendi.

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde oynanan maçta Manchester United, sahasında Galatasaray'ı 1-0 yendi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına iyi başlayan Galatasaray, Hamit ve Selçuk ile gole çok yaklaştı ancak beraberlik şansını yakalayamadı. Manchester United'ın 52. dakikada Nani ile kullandığı penaltı atışını kaleci Muslera'nın kurtarmasıyla farkın ikiye çıkmasını engelleyen Galatasaray, kalan dakikalardaki istekli oyununa rağmen bir türlü aradığı golü bulamadı ve gruptaki ilk maçında sahadan puansız ayrıldı.

Geçen sezon önce Şampiyonlar Ligi'nden ardından da UEFA Avrupa Ligi'nden elenerek taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Manchester United ise erken bulduğu golle yakaladığı avantajı maç boyunca korumasını bildi ve sahadan galibiyetle ayrılan taraf oldu.

48. dakikada Burak'ın pasıyla ceza alanı önünde topla buluşan Hamit'in yerden vuruşunda, meşin yuvarlak az farkla yandan auta gitti.

51. dakikada Burak ile girdiği ikili mücadelenin ardından Rafael, ceza alanında yerde kalınca hakem Stark penaltı noktasını gösterdi. Bir dakika sonra topun başına geçen Nani'nin vuruşunda, kaleci Muslera sağına gelen topu çelerek ev sahibi ekibin iki farklı öne geçmesini önledi.

56. dakikada Hamit'in sağ taraftan ortaladığı topa ceza alanı içinde iyi yükselen Selçuk'un kafa vuruşunda, meşin yuvarlak az farkla direğin yanından auta çıktı.

58. dakikada Nani'nin sol taraftan kullandığı korner atışında, ceza alanında Vidic kafayla topu kaleye gönderdi ancak meşin yuvarlak üstten auta gitti.

70. dakikada ceza alanında topla buluşan Evra'nın açısını kaybetmesine karşın yaptığı vuruşta, kaleci Muslera'ya çarpan top kornere gitti.

71. dakikada ani gelişen Galatasaray atağında Burak'ın ceza alanı sağ çaprazından yaptığı vuruşta, kaleci de Gea meşin yuvarlağı uzaklaştırdı. Pozisyonun devamında topu sol çaprazda kontrol eden Emre Çolak'ın sert şutunda yine de Gea uzanarak topu kornere çeldi.

90. dakikada ceza alanında müsait durumdaki Hernandez'in vuruşunda top üstten auta gitti.

Karşılaşmayı Manchester United 1-0 kazandı.

Muhabir: Yunus Kaymaz / Musa Samur

Yayıncı: Tarkan Demir - MANCHESTER

Kaynak: AA / Spor

Manchester United Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title