Haberler

Avrupa Şampiyonasına Giden Bartınlılar, İsviçre'deki Dostluğu Anlattı

Avrupa Şampiyonası Finallerini İzlemek İçin İsviçre'ye Giden Bartınlı Taraftarlar, İsviçre Taraftarları Arasında Yaşanan Olumlu İzlenimlerin Türkiye'de Olmadığını Söyledi.

Avrupa Şampiyonası finallerini izlemek için İsviçre'ye giden Bartınlı taraftarlar, İsviçre taraftarları arasında yaşanan olumlu izlenimlerin Türkiye'de olmadığını söyledi.

Bartın'dan Avrupa Şampiyonası'nın yapıldığı İsviçre'ye giden Bilal Çam, Portekiz-Türkiye maçını Portekiz taraftarlarla iç içe seyrettiğini, Türkiye'nin yediği her golden sonra Portekizlilerin kendisini teselli ettiğini söyledi. Bilal Çam, İsviçre'de yaşadığı olayların Türkiye'de olmasının imkansız olduğunu iddia etti.

Portekiz-Türkiye maçını izlemek ve o atmosferi yaşamak üzere İsviçre'nin Cenevre kentine gittiğini anlatan Çam, şöyle konuştu: "Cenevre, 185 bin civarında nüfusu olan güzel bir şehir. Sokaklar Türkler ve Portekizliler tarafından istila edilmişti. Cenevre'nin yerlisi de elinden geldiği kadar misafirperverliğini göstermeye çalışıyordu. Hatta bunu iyi başarıyorlardı. Kimbilir belki de Türkiye sevgisinden ötürü böyleydi veya yapmacıklardı. Ama beni o gün etkilemeyi ve ihya etmeyi gerçekten çok iyi başardılar. Cenevre esnafının sırtında ya Türk Bayrağı logolu tişört ya da Portekiz Bayrağı logolu tişört vardı. Portekiz ve Türkler iç içeydi. Birbiriyle resim çektirmeler, birbirlerine ikramda bulunmalar, adeta 2 kardeşten öte sevgi seli vardı Cenevre'de. Bu beni çok gururlandırmış, çok sevindirmişti." Futbolun insanları kaynaştırdığını hep duyduğunu ama ilk kez buna şahit olduğunu anlatan Çam, sözlerine şöyle devam etti: "Her yediğimiz golden sonra sağ ve solumuzdaki Portekiz taraftarları bizi teselli etti. Sevgi, kardeşlik ve saygı kesinlikle budur. Böyle bir maç İstanbul'da oynansaydı ve oynayan takımlarda bizim 1. lig takımlarımız olsaydı acaba sonuç böyle mi olurdu?" (MAO-ET-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

Bakmadan Geçme

Hastanelerde, onaylı randevu dönemi başlıyor! Bakanlık 10 soruda merak edilenleri yanıtladı

Hastanelerde, onaylı randevu dönemi başlıyor! Bakanlık 10 soruda merak edilenleri yanıtladı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title