Haberler

Atlasjet, Uşak Seferlerini Haftada 5'e Çıkartıyor

Atlasjet Havayolları, Şehir Merkezine Gidiş-dönüş Ücretsiz Transfer İmkanıyla, Uşak-istanbul, İstanbul-uşak Seferlerini Gelen Yoğun Talep Üzerine 6 Eylül'den İtibaren Haftada 5 Sefere Çıkartıyor. Atlasjet Yolcuları İsterlerse Haftanın 3 Günü Uşak'tan İstanbul'a Günübirlik Seyahat Edebilecek.

Atlasjet Havayolları, şehir merkezine gidiş-dönüş ücretsiz transfer imkanıyla, Uşak-İstanbul, İstanbul-Uşak seferlerini gelen yoğun talep üzerine 6 Eylül'den itibaren haftada 5 sefere çıkartıyor. Atlasjet yolcuları isterlerse haftanın 3 günü Uşak'tan İstanbul'a günübirlik seyahat edebilecek.

Uçulmayan meydanlara seferler düzenleyerek halkın uçakla tanışmasını sağlayan Atlasjet Havayolları, turizmin gelişmesine de katkıda bulunmayı hedefliyor. Atıl durumdaki meydanları da faal hale getiren Atlasjet Havayolları, ayrıca buradaki iş gücünü de arttırdı. Uşak'a 5 yıllık bir aradan sonra ilk uçuşunu yapan ve Uşak halkından gördüğü destek ve özveri sonucu, yerel yönetim ve sivil toplum örgütlerinin öncülüğünde uçuşlarına devam eden Atlasjet Havayolları, sefer sayısını arttırdı. 6 Eylül'den itibaren

sefer sayısını 5 güne çıkartacak olan Atlasjet, ayrıca yolcu kapasitesini de arttırıyor.

Atlasjet Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, fahri hemşehrisi olduğu Uşak şehrinin gelişimine katkı sağlayacaklarını belirterek, "Yaptığımız değerlendirmelerde, Uşak Kalkınma ve Tanıtım Programı kapsamında, üzerine düşen sorumlulukların ilk adımı olarak, sefer sayısını arttırıp haftada karşılıklı 4 olan uçuş sayısını 6 Eylül 2007 tarihinden itibaren 5'e çıkartmaya karar verdik. Ekim ayından itibaren ise 90 kişilik uçaklar yerine, 144 kişilik uçaklarımız Uşak destinasyonumuza seferler yapacak. Bu yeni

seferler sayesinde Uşaklı üretici ve tüccarlar, pazartesi, perşembe ve cuma günleri haftada 3 gün günübirlik İstanbul'a gelip, işlerini halledebilecek. Yine İstanbullu tüccarlar, haftanın 5 günü Uşak'a akşam seferiyle gidip, orada konaklayıp, sabahtan tüm işlerini takip edebilecek ve bir sonraki gün sabah erken saatlerdeki uçakla dinlenmiş bir şekilde İstanbul'a uçup işlerinin başında olabilecekler" diye konuştu.

6 Eylül 2007 tarihinden itibaren İstanbul'dan Uşak'a seyahat edecek yolcular, pazartesi, çarşamba, perşembe ve cuma günleri 22.30; pazar günleri ise 23.05 saatleri için uçak biletlerini satın alabilecek.

Uşak'tan İstanbul'a seyahat etmek isteyen yolcular ise pazartesi, salı, perşembe, cuma ve cumartesi günleri 06.30 saatleri için bilet rezervasyonlarını yaptırabilecek.

(LK-SN-SN-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title