Haberler

Atatürk Devlet Hastanesi'nde yeni uygulama hayata geçirildi

Güncelleme:

Atatürk Devlet Hastanesi'nde normalleşme ile yeni sistemde hayata geçirildi.

Atatürk Devlet Hastanesi'nde normalleşme ile yeni sistemde hayata geçirildi. Hastalar artık sıranın gelmesini ana giriş kapısında bekleyecek. Polikliniklere girişler korona virüs önlemi olarak ana girişten hastaların ateşleri ölçülerek yapılacak. Böylece sosyal izolasyon sağlanırken polikliniklere girişte yaşanan hengamenin de artık önüne geçilecek.

Korona virüs salgını için alınan önlemler yavaş yavaş kaldırılarak normalleşme sürecine girilirken Atatürk Devlet Hastanesinde de normalleşme sürecinde bir dizi yeni uygulamalar hayata geçirildi. Bu kapsamda poliklinik girişleri hastane ana girişine alındı. Çıkışlar ise önceki poliklinik girişinden yapılacak. Tek yön sistemi ile hastaların poliklinik giriş ve çıkışlarında yaşadıkları hengame ortadan kaldırılmış ve insanların birbirlerine temaslarının önüne geçilmiş olacak. Ayrıca poliklinik ana girişi önüne de oturma koltukları yerleştirildi. Arada sosyal mesafe kurallarını anımsatan uyarıların bulunduğu ve sadece iki kişinin birbirinden ayrı olarak oturabileceği koltuklar ile hastalar, poliklinik randevu sırasını havadar ortamda bekleyecekler. Yerleştirilen ekranlar ile de korona virüs ise ilgili güncel bilgiler sırasını bekleyen hastalarla paylaşılırken, video ve slaytlarla virüse karşı alınacak önlemler ile uyarılarda paylaşılacak. Hasta 182 MHRS2nden randevusunu aldıktan sonra ana girişte kurulan bankolardan hasta sırasını öğrenebilecek, telefonla yada bilgisayardan randevu alamadıysa bankodan sıra alabilecek. Daha steril bir hastane için harekete geçtiklerini belirten Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Volkan Temi, tedavi olmak için hastaneye gelen hastaların sağlıklarını korumak amacıyla yeni uygulamaya gittiklerini belirtti. Bu süreçte insanların birbirleriyle temaslarını en aza indireceklerini de dile getiren Opr. Dr. Volkan Temi, tek yön uygulamasının hayata geçirilmesi için vatandaşların mutlaka 182 MHRS üzerinden randevu alarak hastaneye gelmelerinin kendi sağlıkları açısından daha da iyi olacağını da dile getirdi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Devlet Hastanesi Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title