Haberler

Ataşehir'de 15 Gündür Uyuşturucu Nöbeti Tutuyorlar

ATAŞEHİR Yeni Çamlıca Mahallesi sakinleri, mahellerinde uyuşturucu satışı yapıldığı iddiasıyla 15 gündür sokakta nöbet tutuyor.

ATAŞEHİR Yeni Çamlıca Mahallesi sakinleri, mahellerinde uyuşturucu satışı yapıldığı iddiasıyla 15 gündür sokakta nöbet tutuyor. Polis, mahallede 24 saat asayiş uygulaması yapıyor.

Ataşehir Yeni Çamlıca Mahallesi sakinleri, mahallede uyuşturucu satıldığını iddia ederek 15 gün önce Erdembey sokakta bir araya geldiler.

SOKAĞA SOBA KURDULAR

Burada uyuşturucu satışını engellemek için nöbet tutmaya başlayan mahalle sakinleri sokak ortasına soba kurdu. Semaver ile çay demleyen mahalleli, gündüz işe gidiyor, gece ise geç saatlere kadar sokakta uyuşturucu nöbeti tutuyor.

AMAÇ; UYUŞTURUCU SATIŞINI ENGELLEMEK

Nöbet tutan mahalle sakinleri, her geçen gün farkındalığın arttığını söylediler. Bir mahalle sakini gerçekleştirdikleri eylemle ilgili olarak, "Toplumun kanayan yarası haline geldi. Uyuşturucu okullara kadar indi. Burada bir saldırı oldu. Biz saldırıyı kişisel olarak almıyoruz. Bunu genele yaymak istiyoruz. Herkes sokağına sahip çıksın, yetkililer de gereken önlemleri alsın. Mahallede gelişme var. Gerekli önlemler alındı, operasyonlar yapıldı. Önceden alenen burada uyuşturucu satılıyordu. Bunu yetkili mercilere bildirdik. Güvenlik güçleri operasyonlar düzenliyordu ama herhalde kanunlar yetersizdi ki, dışarı çıkıyorlardı" ifadelerini kullandı.

"BİR VERGİ LEVHALARI EKESİKTİ"

Bir başka mahalle sakini ise, uyuşturucu sattığını iddia ettiği kişilerin bir vergi levhalarının eksik olduğunu belirterek, "Operasyonlar ile bunun önü biraz kesildi" dedi.

PANKART ASIP, BROŞÜR BASTIRDILAR

Yeni Çamlıca Mahallesi sakinleri geçen 15 günde çevrede bir bilinç oluşturdu. Erdembey sokağı girişine pankart asan mahalleli, üzerinde uyuşturucunun zararlarını anlatan yazıların bulunduğu broşürler bastırarak çevrede dağıtmaya başladı.

POLİS 24 SAAT NÖBETTE

Öte yandan polis ekipleri, 15 günde 2 defa bölgede operasyon düzenledi. Ayrıca, Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından 24 saat mahallenin çeşitli caddelerinde asayiş uygulaması yapılıyor. Uygulamalarda şüpheli görülen araç ve kişiler durdurularak inceleniyor. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ataşehir Çamlıca Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title