Haberler

Askeri Bandodan Okulda Konser

Samsun Sahra Sıhhiye Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı Bölge Bandosu, 19 Mayıs İlçesine Bağlı Dereköy İlköğretim Okulu'nda Bir Konser Verdi. Dereköy İlköğretim Okulu Önünde Gerçekleştirilen Konseri, Öğrenciler ve Vatandaşlar Beğeniyle İzledi. Samsun Sahra Sıhhiye Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı Bölge Bandosu Şefi Üsteğmen Mustafa Tunçbilek Yönetimindeki 30 Kişilik Koro, İzleyicilere Müz...

Samsun Sahra Sıhhiye Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı Bölge Bandosu, 19 Mayıs ilçesine bağlı Dereköy İlköğretim Okulu'nda bir konser verdi. Dereköy İlköğretim Okulu önünde gerçekleştirilen konseri, öğrenciler ve vatandaşlar beğeniyle izledi. Samsun Sahra Sıhhiye Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı Bölge Bandosu Şefi Üsteğmen Mustafa Tunçbilek yönetimindeki 30 kişilik koro, izleyicilere müzik ziyafeti verdi. 1 bölüm halinde 10 eseri seslendiren bando, büyük alkış topladı.

(NA-SA)

16.11.2007 19:27 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title