Haberler

    Arsenal Seriye Devam Etmek İstiyor

    Ligde üst üste üç maç kazanarak ikinci sıradaki Manchester City'e yaklaşan Topçular, QPR'ye konuk olacak.

    Tottenham yenilgisi sonrası ligde oynadığı üç maçı da kazanarak yeniden iyi bir hava yakalayan Arsenal, hafta arası mesainde Queens Park Rangers ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

    Arsenal ligin ilk yarısında oynanan ilk maçı 2-1 kazanmıştı. Topçular son haftalardaki üstün formlarıyla ikinci sıradaki Manchester City ile aralarındaki puan farkını dörde indirmeyi başardı. Artık hedeflerinde ikinci sıra da var.

    Son altı maçında sadece bir galibiyet alabilen ve beş kez yenilen QPR ise küme düşme hattından sadece averajla uzakta. Loftus Road'da güçlü rakipleri karşısında sürpriz yapmaya çalışacaklar.

    WENGER'İN EKSİKLERİ YİNE ÇOK

    Arsenal'de sakatlıkları bulunan Mikel Arteta, Mathieu Debuchy, Abou Dİaby, Mathieu Flamini ve Jack Wilshere bu maçta da forma giyemeyecek. Ancak Francis Coquelin bu maçta forma giyebilecek durumda.

    Ev sahibi QPR'de ise kırmızı kart cezalısı olan Joey Barton'un yanı sıra Richard Dunne, Alejandro Faurlin ve Leroy Fer sakatlıkları nedeniyle Arsenal karşısında forma giyemeyecek. Nedum Onuoha ve Mauricio Isla ise sakatlıklarını atlattı ve bu maçta oynayabilecek durumdalar.

    MUHTEMEL ONBİRLERQPR: Green, Suk-Young, Caulker, Ferdinand, Furiong, Phillips, Kranjcar, Henry, Traore, Zamora, Austin

    ARSENAL: Ospina, Bellerin, Paulista, Koscielny, Gibbs, Coquelin, Cazorla, Welbeck, Rosicky, Ox Chamberlain, Giroud

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Tottenham Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title