Haberler

    Ardalı Atletico Şampiyonluk Kutlamalarında!

    Arda Turanlı Atletico Madrid şampiyonluğu taraftarlarıyla birlikte kutladı.

    İspanya 1. Futbol Ligi #39;nde ( La Liga ) 2013-2014 sezonunu birinci bitiren Atletico Madrid , şampiyonluğu coşkulu bir kalabalıkla kutladı.

    18 yıl aradan sonra gelen şampiyonluk kutlaması için Vicente Calderon Stadı #39;nda toplanan Atletico Madridli futbolcular ve teknik heyet, üstü açık otobüsle şehir içinde turlayıp, binlerce taraftarının kendilerini beklediği Neptün Meydanı #39;na geldi.

    Stattan, Neptün Meydanı #39;na kadar Madrid sokaklarını dolduran kırmızı beyazlı taraftarların eşliğinde gelen Atletico takımının, meydana girişinde büyük bir coşku yaşandı. quot;Şampiyonlar, şampiyonlar, oley, oley, oley quot;, quot;Atletico, Atletico quot; sloganları ile alana giren takım otobüsündeki futbolcular, daha sonra teker teker Neptün Anıtı #39;nın önünde kurulan sahneye çağrıldı.

    ARDA TÜRK BAYRAĞI İLE MEYDANA ÇIKTI

    quot;Paslarıyla takımı yöneten, Türkiye #39;den gelerek taraftarı fetheden, unutulmaz bir gülüşü olan quot; futbolcu olarak sunulan Arda, sırtında Türk bayrağı ile sahneye çıktı.

    Arda, sahne ortasına geldiği sırada İspanyol diskjokey, Tarkan #39;ın quot;Şımarık quot; şarkısını çalmaya başlarken, Türk futbolcu da bir süre dansla müziğe eşlik etti.

    Atletico Madridli futbolcuların çoğunluğu, çocuklarını da yanlarına alarak taraftarın karşısına çıkmayı tercih ederken, meydanda büyük bir aileyi andıran, görüntü oluşturdular. Takım kaptanı Gabi, taraftara hitaben yaptığı konuşmada, quot;Bu başarı çalışmanın bir ödülü ama en iyisi gelmek üzere quot; diyerek Şampiyonlar Ligi finaline atıfta bulundu.

    Teknik direktör Diego Simeone de futbolculara, kulüp yönetimine ve destek veren herkese teşekkür ettikten sonra, quot;Size sadece bir şey söyleyeceğim: Bu futbolcular şampiyonluğu kazanmanın yanı sıra herkese, (eğer inanılır ve çalışılırsa başarılır sözünü) gösterdiler quot; şeklinde konuştu.

    Daha sonra Atletico #39;nun her kupa kazanmasında olduğu gibi kaptan Gabi, Neptün Heykeli #39;ne çıkarak Atletico Madrid Kulübü bayrağını ve atkısını astı. Kutlamalar sırasında geçen şubat ayında hayatını kaybeden Atletico Madrid #39;in unutulmaz ismi Luis Aragones de sık sık anıldı.

    Çalınan müziklerle dans eden Atleticolu futbolcular ve taraftarlar, 24 Mayıs #39;ta Lizbon #39;daki Luz Stadı #39;nda, Real Madrid #39;e karşı oynanacak Şampiyonlar Ligi finalinde kupayı kazanma sözü vererek 2 saat süren kutlamayı noktalandırdı.

    Bu arada İspanyol basınının röportaj yaptığı Atleticolu taraftarların, en çok sevdikleri futbolcu sorusuna ilk olarak Diego Costa, daha sonra Arda Turan cevabını vermeleri dikkat çekti.

    BÜTÇE OLARAK GERİDE

    2013-2014 sezonunda 120 milyon avro bütçeye sahip olan Atletico Madrid, La Liga #39;nın dünya devleri Barcelona (650 milyon avro) ve Real Madrid #39;in (580 milyon avro) beşte birinden daha az bir bütçeye sahip olurken, kadrosundaki futbolcuların bonservis değeri bakımından da rakiplerinin çok gerisinde bulunuyor.

    Atletico Madrid #39;in kadrosunun değeri 231 milyon avro iken Barcelona #39;nın 587 milyon avro, Real Madrid #39;in de 572 milyon avro değerinde kadrosu bulunuyor.

    La Liga #39;yı 28 galibiyet, 6 beraberlik ve 4 yenilgi ile tarihindeki en iyi istatistikle tamamlayarak şampiyon olan Atletico Madrid, 24 Mayıs #39;ta Lizbon #39;daki Şampiyonlar Ligi finalinde Real Madrid #39;e karşı oynayacak.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Spor Haberler

    Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

    Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

    Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

    Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

    İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

    İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

    Bakmadan Geçme

    Kavurma yaparken nelere dikkat edilmeli? Sert olmaması için ne yapmalı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 13 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 13 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MAÇI NEREDE OYNANACAK? ZTK hangi statta ne zaman oynanacak? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 2024'te En Kolay İş Bulan Meslekler Hangileri? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! ÇİKOLATA KİSTİ NEDİR? Çikolata kisti (Endometriozis) neden olur, belirtileri neler? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 13 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 14 Mayıs Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 14 Mayıs burç yorumları nedir? Kişisel farkındalık nasıl artırılır? Farkındalığı artırmak için neler yapılabilir? A101 AKTÜEL KATALOĞU 13-16 MAYIS | A101'e gelen ürünler! A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi!
    Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

    Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title