Haberler

Arda Turan, gözyaşlarıyla röportaj verdi: Zor günler yaşadım, bu gol çok anlamlıydı

Güncelleme:

Demir Grup Sivasspor'u 2-1 yenen Galatasaray'da kaptan Arda Turan, maçın ardından açıklamalarda bulundu. 9.5 yıl sonra sarı-kırmızılı formayla gol atan tecrübeli oyuncu, gözyaşlarını tutamadı ve "Benim için çok anlam ifade eden bir gol oldu" şeklinde konuştu.

Galatasaraylı futbolcu Arda Turan, Sivasspor'u 2-1 yendikleri maçın ardından yayıncı kuruluşun röportajında gözyaşlarını tutamadı.

Gözyaşları içerisinde röportaj veren Arda Turan, "Golüm 2008'de Sivas'ta attığım gole benziyor, aynı kontrol ve benzer bir vuruş oldu. Genç kardeşlerimiz belki hatırlamazlar 2008'de Sivas'a attığım gole çok benzedi. Benim için çok anlam ifade etti bu gol. Çok önemliydi, çok sevindim bugün. Galatasaray olunca garip hissediyorum. Takım halinde böyle oynayınca şampiyon olunuyor. Maçı Florya'da kazandık. Hocamız muhteşem bir taktik oynattı" dedi.

"ÇOK ZOR GÜNLER YAŞADIM"

Sivasspor karşısında etkili olduklarını ifade eden Arda, "Çizgiye basmadan bloklar arasına girerek etkili olduk. Pandemi dezavantaj çünkü seyircimiz yok. Seyircimiz 1-0 önde başlatır bizi. Çok zor günler yaşadım" şeklinde konuştu.

BELHANDA: KENDİMİZE GÜVENİMİZ YERİNE GELDİ

Takım olarak çok iyi mücadele ettiklerini ifade eden Belhanda, "Gol değil de asisti daha fazla tercih ederim. Ben de bugünkü Sivasspor karşısında asist yaptım, Arda kaptan da golü attı. Kolektif bir oyun oynadık ve hak ettiğimiz galibiyeti aldık" dedi.

Galatasaray'ın şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olduğunu ifade eden Belhanda, "Son üç maçı kazandık ve kendimize olan güvenimiz bir kez daha yerine geldi. Sivasspor karşısında iyi oynadık ama daha iyi oyun ve daha iyi sonuçlar için daha çok çalışmamız gerekiyor" şeklinde konuştu.

FEGHOULI: ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ

Sivasspor karşısında kazanmayı çok istediklerini ifade eden Feghouli ise, "Açıkçası çok mutluyum. Arda olsun Belhanda olsun oyunumuzdan keyif aldık. Sahada iyi olduğumuzu düşünüyorum. Takım olarak iyiydik ve iyi bir sonuçla ayrılıyoruz." dedi.

Feghouli açıklamalarının devamında; "Çok mutluyum, elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum, Sivasspor karşısında da öyle oldu. Sezon sonunu şampiyon olarak tamamlamak istiyoruz. Arda Turan hem içeride hem de dışarıda bize liderlik ediyor" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Arda Turan Sivasspor Haberler

500

Yorumlar (27)

HAKAN:

Büyük kaptan, hoş geldin tekrar yuvana, sen bu takımın başında ol yeter ki, sen kaptanımız ol yeter ki, sen bu formanın bu yuvanın değerini bilen bir oyuncusun bu bile bize yeter.

6
14
yanıtYanıtla
ümit karantina turner:

baban yaşında adama saldırdın milletin karısına sarkıntılık edip hastane odasında silah çektin seni tekrar galatasaraya getirenlere de sanada yazıklar olsun zor günleri sana yaşatan başkaları değildi bir gol değil bin gol atsan yinede boş

17
2
yanıtYanıtla
Siz:

Milletin karısına kızına sarhoşken saldırmaya benzemez degilmi milletin tokatı ağır olur köylü güzeli.

5
10
yanıtYanıtla
gs:

Sen bitik bi Salatasaraylisin. Aglasan nolur gülsen ne.

8
6
yanıtYanıtla
antalyalı:

arkanda duran galatasaray taraftarını mahcup etmezsin oynamana bak

3
9
yanıtYanıtla
adanalı:

ne olmuş, ne olmuş çok üzüldük. millet yiyecek ekmek bulamıyor. . . bu ne diyor

8
3
yanıtYanıtla
Adamın Dibi:

Sivas ölüyü diriltmeye devam ediyor. Durumu kötü olan (sağlık, iş, güç. . . ) bir yakınınız varsa getirin bir 4 eylül çimlerine ayak bassın. Sivas''ın havasını solusun. Farkı fark edin!

4
7
yanıtYanıtla
ahmet:

Bir insana kimse birşey yapamaz. İnsan ne yaparsa kendine yapar.

7
3
yanıtYanıtla
Ankara:

Rezil herif

3
6
yanıtYanıtla
aynaya mı bakıyorsun:

aynaya mı bakıyosun

yanıt0
yanıt0
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title