Haberler

Aragones'e 'Efsane' Ödülü

İspanyol Spor Gazetesi Marca, Fenerbahçe ile Anlaşan Teknik Direktör Luis Aragones'e İspanya Milli Takımı'na Avrupa Futbol Şampiyonası Kupası'nı Kazandırmasından Dolayı 'Efsane' Ödülünü Verdi.

İspanyol spor gazetesi Marca, Fenerbahçe ile anlaşan teknik direktör Luis Aragones'e İspanya Milli Takımı'na Avrupa Futbol Şampiyonası Kupası'nı kazandırmasından dolayı ''efsane'' ödülünü verdi.

Gazetenin 1997 yılından bu yana her türlü spor dalında büyük başarılara imza atmış kişilere verdiği ödül olan ''Marca Efsane''nin ilk kez bir teknik direktöre verildiği belirtilirken, aralarında Pele, Maradona, Zidane, Michael Jordan, Alfredo Stefano di Stefano, Michael Schumacher, Sergei Bubkai, Lance Armstrong gibi ünlü spor adamlarının bulunduğu toplam 36 kişi şimdiye kadar bu ödüle layık görüldü.

Ödülünü dün Marca gazetesinde alan Aragones ''Ödüle layık görülmek gerçekte beni ürkütüyor, bu kadar ünlü kişiyle aynı yerde olmaya değer birşey yaptım mı bilmiyorum. Arakadaşım Di Stefano ile aynı düzeyde olmayı hissetmek heyecan verici'' şeklinde konuştu.

Öte yandan İspanyol basını, Aragones'in Fenerbahçe için İstanbul'a gitmesine geniş yer ayırdı.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title