Haberler

AÖF yaz okulu sınavı ne zaman? AÖF yaz okulu sınav giriş belgesi yayımlandı mı?

AÖF yaz okulu sınavına kısa bir süre kaldı ve adaylar 'AÖF yaz okulu sınav giriş belgesi yayımlandı mı?' sorusunu araştırıyor. Peki, AÖF yaz okulu sınavı ne zaman? AÖF yaz okulu giriş belgesi ne zaman açıklanacak? AÖF yaz okulu ücretleri ne kadar? İşte detaylar…

AÖF yaz okulu sınav giriş belgeleri ne zaman açıklanacak? Anadolu Üniversitesi tarafından yapılan AÖF yaz okulu sınavı tarihleri ve sınav giriş yerleri adaylar tarafından merak ediliyor. Yaz okulu sınav merkezi tercihini 30 Temmuz'a kadar yapan öğrencilerin katılım sağlayacağı AÖF yaz okulu sınavına kimler girebilir?

AÖF YAZ OKULU SINAVI NE ZAMAN?

30 Temmuz'a kadar sınav merkezi tercihlerini yapan adaylar, yaz okulu sınavlarına 14-15 Eylül 2019 tarihlerinde girebilecekler. Öte yandan yaz okulu sınavlarının bütün illerde yapılması planlanıyor.

AÖF SINAV YERLERİ AÇIKLANDI MI?

14 – 15 Eylül tarihlerinde yapılacak AÖF yaz okulu sınavı, giriş belgelerine dair henüz resmi bir açıklama gelmedi. Anadolu Üniversitesi tarafından sınav giriş yerleri açıklandığı takdirde buradan duyuracağız.

YAZ OKULU ÜCRETLERİ

Tercihlerin ardından sınava da sayılı günler kala AÖF yaz okulu ücretleri de belli oldu.

Yaz okulunda 1 Ders alan öğrenci Toplam ?160,00 öder.

Yaz okulunda 2 Ders alan öğrenci Toplam ?175,00 öder.

Yaz okulunda 3 Ders alan öğrenci Toplam ?190,00 öder.

Yaz okulunda 4 Ders alan öğrenci Toplam ?205,00 öder.

Yaz okulunda 5 Ders alan öğrenci Toplam ?220,00 öder

YAZ OKULUNA KİMLER GİREBİLİR?

1- Yaz okuluna güz ve bahar döneminde kayıt yenileten-yeniletmeyen, yarıyıl fark etmeksizin tüm Açıköğretim Sistemine göre öğretim yapan Fakültelerin öğrencileri kayıt yaptırabilir.

2- 2018-2019 öğretim yılında son kez yapılacak üç ders sınavına girme hakkı bulunan öğrenciler isterlerse yaz okuluna başvurabilirler. Ancak yaz okuluna kayıt yaptıran öğrenci, üç ders sınavına katılamaz.

3- Öğrenciler, üst yarıyıl ya da alt yarıyıllardan hiç almadıkları dersleri yaz okulunda alabilir. Tüm bu koşullarda yaz okulunda en fazla 5 ders seçebilirler.

4- Öğrenim gördüğü programda FF harf notlu dersi/dersleri olan öğrenci yaz okulunda bu dersi/dersleri alabilir.

5- Genel Not Ortalaması (GNO) 2,00'ın altında olan öğrenciler, koşullu geçtikleri dersleri yani CD, DC ve DD harf notu aldıkları ders/dersleri yaz okulunda alabilir.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Anadolu Üniversitesi Eylül Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title