Haberler

Antalya Basınında Bugün

Antalya'da Yayımlanan Gazetelerin Bazı Haber Başlıkları Şöyle: Hürriyet Akdeniz: '1,5 Metreden Tarih Çıkıyor' Tarih Boyunca Çeşitli Uygarlıklara Ev Sahipliği Yapan Antalya'da, Nereyi Kazsan Tarihi Eser Fışkırıyor

Antalya'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

HÜRRİYET AKDENİZ: '1,5 metreden tarih çıkıyor'

Tarih boyunca çeşitli uygarlıklara ev sahipliği yapan Antalya'da, nereyi kazsan tarihi eser fışkırıyor. Cebesoy Caddesi'nde 1,5 metrede tarihi eserlere rastlandı.

SABAH AKDENİZ: 'Sınır zulmü boşunaymış'

Bulgaristan sınırında ihracat ürünlerinin çürümesi pahasına günlerce bekletilen TIR'lar alınan 300 numunenin tamamının analizlerden temiz çıktığı bildirildi.

MİLLİYET AKDENİZ: 'Kazdıkça tarih çıkıyor'

Cebesoy Caddesi'nde yapılan alt yapı çalışmaları sırasında yeni bir eser bulundu. Eserin hangi dönemi ait olduğu netleşmedi. Daha önce Üç Kapılar'daki kazılarda da su kanalı ortaya çıkmıştı.

CUMHURİYET AKDENİZ: 'GDO özgürlük meselesi'

GDO'lu ürünlerin ele alındığı 4. Genç Tema Ulusal Kongresi Manavgat'ta başladı. Prof. Dr. Baş, GDO'nun beslenmesinin ötesinde ülkeleri dışa bağımlı hale getireceği için özgürlük anlamını da taşıdığını söyledi.

AKDENİZ GERÇEK: 'Anlaşma olmazsa yeni otobüs alırız'

Ulaşımdaki sorunların çözümü için minibüs ve otobüs esnafının birleşmesini bekleyen Büyükşehir Belediyesi, esnaf gruplarının tek çatı altında toplanmasına açılan dava üzerine, yeni hedefler belirledi. Hukuk Danışmanı İlker Gedik, birleşmede sorun yaşanırsa belediyenin yeni otobüslerin alımı için harekete geçeceğini söyledi.

EKSPRES: 'Temiz hava soluyoruz'

GAZBİR Başkanı Mehmet Kazancı, doğal gaz dağıtım sektöründeki yatırımların 5 milyon doları geçtiğini, 60 bin kişiye istihdam sağladıklarını ve Türkiye'de insanların artık temiz hava soluduğunu söyledi.

AKDENİZ MANŞET: 'Verin şu yetkiyi'

Daha önce işçi alacakları için 25 milyon TL borçlanma yetkisi alan Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın, bugünkü Büyükşehir Meclisinde de 21 milyon TL'lik borçlanma yetkisi isteyecek. Alınacak krediyle dört aydır maaş bekleyen işçilere alacakları ödenecek.

ANTALYA: '2015'te kesinti başlar'

Makine Mühendisleri Odası ile Antalya Ticaret ve Sanayi Odası, güneş enerjisinin tarımda kullanımını masaya yatırdı. MMO Antalya Şubesi yönetim kurulu üyesi Mustafa Karabağır, enerji yatırımlarının bu hızla devam etmesi halinde 2015 yılında elektrik kesintilerinin başlayacağını söyledi.

AKDENİZ BEYAZ: 'Anneler Günü protestosu'

Antalya'da yaşayan bir grup kadın, ticarileştirildiğini ileri sürerek, Anneler Günü'nü protesto etti.

ANTALYA GÜNDEM: 'AÜ'den büyük adım'

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe, doktorasını ABD'nin önemli üniversitelerinde tamamlayıp, bilimsel faaliyetlerine orada devam eden 8 Türk bilim insanının, Akdeniz Üniversitesi'nde çalışacağını bildirdi.

ANTALYA SON HABER: 'Hizmeti vatandaşın ayağına getirdik'

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Samani, 'Bölgelerde yaşanan sorunlarının giderilmesi için il genel meclisi üyelerimiz ile her ay grup toplantıları yapıyoruz. Köylerin, beldelerin karşılaştığı sorunları, bu toplantılarda masaya yatırıyoruz. Hizmeti milletin ayağına getiriyoruz' dedi.

GAZETE BİR: 'Muhalefet darbe anayasası istiyor'

AK parti İl Başkanı Samani, 'Bunların mantığına göre darbe yapılacak, darbe anayasası olacak. Anayasada toplumu ilgilendirecek meseleler var. Bunlar karşı çıkılacak meseleler değil' dedi.

HÜRSES: 'Tükenmeyen enerji'

Makine Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Hüseyin Barut, Türkiye'nin enerjide dışa bağımlılığının önüne geçmek için öncelikle sürdürülebilir enerji kaynaklarından yararlanması gerektiğini bildirdi.

YENİ YÜZYIL: '300 maaşa neşter'

Ölen babasından yetim maaşı almak için anlaşmalı boşanan kadınlar, Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından tespit ediliyor.

HİLAL: 'Ruhsatsız çıktılar'

Hemen her mahallede bulunan tüpçüler yasal mı? İşte bu sorunun cevabını arayan Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğü 300 işletmenin ruhsatının bulunmadığını belirledi.

İLERİ: 'Doğal gazda canlanma'

EPDK Başkanı Köktaş, 'Doğal gazda bu yılın ilk üç ayında, geçen yılın aynı dönemine göre yatırımlarda, tüm satış kalemlerinde ve ithalatta bir canlanma, artış var' dedi.

KÖRFEZ: 'Herkes işine baksın'

AESOB Başkanı Sevimçok, Halk Ekmek Fabrikası Müdürü Asil'in 'kaçak çalışan fırınlar var ve 200 bin ekmek eksik gramajla satılıyor' şeklindeki açıklamalarıyla haddini aştığına dikkati çekti ve 'herkes işine baksın' dedi.

(SEY-ŞEN) - ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köklü değişim sinyali: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köklü değişim sinyali: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

Akaryakıtta tek fiyat uygulaması yarın başlıyor! 13 bin bayide fiyatlar güncellenecek

Akaryakıtta tek fiyat uygulaması yarın başlıyor! 13 bin bayide fiyatlar güncellenecek

Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title