Haberler

Antalya: Antalya'da Dilenci Operasyonu

Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekiplerinin Düzenlediği Operasyonda Yakalanan 20 Dilencinin Üzerinden 129 YTL Çıktı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği operasyonda yakalanan 20 dilencinin üzerinden 129 YTL çıktı.

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri başta cami önleri, türbe, park, kavşak ve yaya kaldırımlarında vatandaşların dini duygularını istismar ederek yardım isteyen dilencilere yönelik operasyon düzenledi. Cuma namazı sonrası yakalanan 20 dilenci, Büyükşehir Zabıta Müdürlüğü'ne getirilerek üst araması yapıldı. Dilencilerin üzerinde ele geçirilen 129 YTL'ye el konuldu. Dilenciler yasa gereği, şehir dışına bırakıldı.

Büyükşehir Belediyesi Koruma Güvenlik Daire Başkanı Uğurcan Ecemiş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Sık sık bu tip operasyonlar düzenliyoruz. Ekiplerimiz tarafından alınan bu kişiler müdürlüğümüze getirilerek üst aramaları yapılıyor ve serbest bırakılıyor. Aynı kişiler daha sonra tekrar karşımıza çıkıyor. Vatandaşlarımızdan bu kişilere yardım yapmamalarını istiyoruz. Toplum olarak mücadele edersek başarıya ulaşırız" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title