Haberler

Antalya: Aksid'den Kızılay'a İlaç Bağışı

Akdeniz Özel Sağlık İşletmeleri Derneği (Aksid) Tarafından Düzenlenen Kampanyada Toplanan 46 Koli İlaç Kızılay'a Teslim Edildi.

Akdeniz Özel Sağlık İşletmeleri Derneği (AKSİD) tarafından düzenlenen kampanyada toplanan 46 koli ilaç Kızılay'a teslim edildi.

Türk Kızılay Derneği'nde düzenlenen basın toplantısında, Türk Kızılay Antalya Şube Başkanı Dr. Kadri Yakut, dernek tarafından toplanan ilaçların Antalya Kızılay Şubesi aracılığıyla Ankara'da bulunan genel merkeze ulaştırılacağını söyledi. AKSİD'i bu konudaki duyarlılığı nedeniyle kutlayan Yakut, "Bu gibi kampanyaların, meydana gelebilecek tabi afetlerde oluşan büyük yaraları sarabileceğini hatırlatmak istiyorum. Kızılay kara gün dostudur. Nerede bir sorun varsa Kızılay ilk koşan kuruluşlardan biridir. Bu kuruluş halktan aldığını, ihtiyaç sahiplerine veren aracı bir kurumdur. Türkiye'de şu an 565 şubemiz var. Binlerce Kızılay gönüllüsü insanlara yardımcı olabilmek için büyük bir çalışma içindedir" dedi.

AKSİD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Karakayalı, toplumun güç ve kaynaklarını harekete geçirerek insan saygınlığının korunması doğrultusunda her zaman her yerde ve her türlü ihtiyaca cevap veren Türk Kızılayı'na bir katkı sağlamak için bu kampanyayı düzenlediklerini söyledi. Kampanyanın 3 ay sürdüğünü belirten Karakayalı, "Kampanyayı üye kuruluşlar arasında yaptık. 46 koli civarında ilaç topladık. Bu güzel bir çalışmadır ama Kızılay'ın bu ilaçları ihtiyaç sahiplerine aktarması daha önemli bir çalışmadır" dedi.

Toplantının sonunda Türk Kızılay Antalya Şube Başkanı Dr. Kadri Yakut, AKSİD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Karakayalı'ya Kızılay rozeti taktı. Yakut ayrıca, katkılarından ötürü basın mensuplarına Kızılay rozeti hediye etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title