Haberler

Ankara: Dyp'den Terör Açıklaması

DYP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, terörle mücadelenin 'lafla, sonuç sağlamayan toplantılarla' ve 'terörün arkasındaki güçleri görmezlikten' gelerek olmayacağını belirterek, "Biz, kimsenin burnunun kanamadığı, hainlik edenin ise cezalandırıldığı bir Türkiye istiyoruz" dedi.

DYP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, terörle mücadelenin 'lafla, sonuç sağlamayan toplantılarla' ve 'terörün arkasındaki güçleri görmezlikten' gelerek olmayacağını belirterek, "Biz, kimsenin burnunun kanamadığı, hainlik edenin ise cezalandırıldığı bir Türkiye istiyoruz" dedi.

Adan yaptığı yazılı açıklamada, terör faaliyetlerinin son dönemde arttığına işaret ederek, "İktidar seyrediyor, terör sürüyor. Bir gecede yedi güvenlik görevlimizin şehit edilmesi milletimizin yüreğini derinden yaraladı" dedi. Şehit haberleriyle sadece şehit ailelerinin evine değil, tüm milletin evine ateş düştüğünü belirten Adan, terörle mücadelenin 'lafla, sonuç sağlamayan toplantılarla' ve 'terörün arkasındaki güçleri görmezlikten' gelerek olmayacağını kaydetti. "Terörle mücadele öfkeyle kinle de olmaz" diyen Adan, şunları kaydetti:

"Türkiye büyük bir devlet, bu terörün hakkından gelecek imanı var, azmi var, kararlılığı var. Fakat ne yazık ki baştaki AK Parti iktidarında bunlar yok. İktidar kararsız, beceriksiz, öngörüsüz tutumu ile teröre önlemek bir yana onlara güç ve cesaret aşılıyor. Terör, Türkiye'nin gündemine bugün gelmedi, geçmişte de yıllar süren terör saldırıları oldu. Dağlarında tek kurşunun atılmadığı bir Türkiye devralan bu iktidar dört yılın içinde yeniden terörün birinci sıraya yükselmesini seyretti. Kimse bu beceriksizliğin, bu iş bilmezliğin üstünü kapatmaya kalkmasın. Çünkü bu yapıldıkça bunun bedelini milletin evlatları ödüyor".

Kimsenin burnunun kanamadığı, hainlik edenin ise cezalandırıldığı bir Türkiye istediklerini belirten Adan, Türkiye'nin terörle mücadelede ülkenin gücüne sahip çıkmayan iktidar istemediğini ileri sürdü. Adan, "Türkiye, vatan evlatlarının hain pusularda şehit edildiği bir Türkiye istemiyor. Şu artık çok açık: Bu iktidarla terör dahil Türkiye'nin problemleri çözülmez" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title