Haberler

Ankara: Chp Heyeti Karadeniz'de

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Deniz Baykal, fındık ve sel sorununu yerinde incelemek üzere 9 milletvekilinden oluşan bir heyeti Karadeniz Bölgesi'ne gönderdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Deniz Baykal, fındık ve sel sorununu yerinde incelemek üzere 9 milletvekilinden oluşan bir heyeti Karadeniz Bölgesi'ne gönderdi.

CHP Genel Sekreter Yardımcısı Bihlun Tamaylığil başkanlığında oluşturulan bir heyet, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal tarafından fındık ve sel sorununu yerinde incelemek üzere Karadeniz Bölgesi'ne gönderildi. Trabzon, Ordu, Giresun ve Samsun illeriyle bazı ilçelerde çalışmalarda bulunacak heyette, PM üyesi Milletvekili Şevket Arz ile milletvekilleri Gökhan Durgun, Gürol Ergin, Akif Hamzaçebi, Mehmet Işık, İlyas Sezai Önder, Sami Tandoğdu ve Kazım Türkmen bulunuyor.

Genel Sekreter Önder Sav tarafından yapılan yazılı açıklamada, heyetin Samsun'da çalışmalara başladığı bildirildi. Heyetin Samsun'dan sonra Ordu, Giresun ve Trabzon illeriyle bazı ilçelerde 4 gün boyunca çalışmalarını sürdüreceğini kaydeden Önder Sav, "Genel Sekreter Yardımcımız Tamaylıgil başkanlığında oluşturulan heyet, Ünye ve Fatsa'da incelemelerde bulunduktan sonra Ordu Merkez Muhtarlar Toplantısı ile Esnaf Odası'nda düzenlenecek toplantıda üreticilerle, esnaf ve halkla biraraya gelecek. Heyet çalışmalarına perşembe günü Ordu Ziraat Odası'nın toplantısına, Yağlıdere ilçe toplantısına katılarak Ziraat Odası, Fiskobirlik, Muhtarlar Odası, sivil toplum örgütleri temsilcileriyle görüşüp televizyon programlarına katılarak sürdürecektir" ifadelerini kullandı.

Heyetin cuma günü Bulancık, Beşikdüzü, Vakfıkebir ve Çarşıbaşı toplantılarına katılacağını, cumartesi günü ise Cumapazarı, Araklı, Arsin, Yomra'da temas ve incelemelerde bulunacağını belirten Sav, Trabzon İl Başkanlığı'nda saat 14.30'da basın toplantısı yapılacağını daha sonra Ankara'ya dönüleceğini kaydetti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title