Haberler

Anavatan'ın Seçime Girmeme Kararı İmzaya Açıldı

Anavatan Partisi Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (Mkyk) Toplantısında, Genel Başkan Erkan Mumcu'ya Bütünleşme Müzakerelerinin Sürdürülmesi İçin Tam Yetki Verilirken, Anavatan'ın Seçime Girmeme Kararı, Mkyk Üyeleri Arasında İmzaya Açıldı.

Anavatan Partisi Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısında, Genel Başkan Erkan Mumcu'ya bütünleşme müzakerelerinin sürdürülmesi için tam yetki verilirken, ANAVATAN'ın seçime girmeme kararı, MKYK üyeleri arasında imzaya açıldı.

Genel Başkan Erkan Mumcu, yaklaşık 2 saat süren ve Demokrat Parti ile bütünleşme çalışmalarının değerlendirildiği MKYK toplantısının ardından gazetecilerin DP ile bütünleşme çalışmaları konusunda MKYK üyelerinin tutumlarına ilişkin soruları üzerine, "Benim ortaya koyduğum çerçevede mutabık olduklarını bildirdiler" dedi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapmayacağını belirten Mumcu, toplantının ardından parti genel merkezinden ayrıldı.

Edinilen bilgiye göre, MKYK toplantısında Mumcu'ya bütünleşme müzakerelerinin sürdürülmesi konusunda tam yetki verildi.

ANAVATAN'ın seçime girmeme kararının, toplantının ardından MKYK üyeleri arasında imzaya açıldığı ve kararın DP ile bütünleşme sürecinin gerçekleşip gerçekleşmemesine bağlı olarak Yüksek Seçim Kurulu'na sunulacağı öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title