Haberler

Altındağ Belediyesi Karapürçek Semt Hali Açılıyor

Güncelleme:

Ankara Altındağ'ın çehresini değiştirmede önemli rol oynayacak ve Altındağlılar'ın büyük ilgi göstereceği Semt Hali, açılmak için gün sayıyor.

Altındağlılar için hazırladığı projelerle, yaptığı tesislerle modern bir yaşamın imkanlarını sunan Altındağ Belediyesi, ilçeye yepyeni yatırımlar kazandırmaya devam ediyor. Altındağ'ın çehresini değiştirmede önemli rol oynayacak ve Altındağlıların büyük ilgi göstereceği Semt Hali, açılmak için gün sayıyor.

Yaklaşık 1100 metrekarelik bir alana sahip olan Karapürçek Semt Hali, dükkanları, tezgahları, içerisindeki konforu ve çevre düzenlemesiyle Karapürçek ve çevre mahallelerinde oturanların ilk alışveriş durağı ve sosyalleşme alanı olacak şekilde tasarlandı.

Semt halinde her şey düşünüldü

Mahalle sakinlerinin rahat ve güvenli bir biçimde alıveriş yapabilecekleri halin iç ve dış cephe dekorasyonunda her detay büyük bir titizlikle düşünüldü. 20'den fazla tezgahı, su deposu, havalandırma ve aydınlatma sistemleri, güvenlik ve zabıta noktası, engellilerin de düşünüldüğü tuvaletleriyle göz dolduran tesis, 4 ayda tamamlandı. Tamamı çelik konstrüksiyondan imal edilen semt halinin, ilçenin önemli bir ihtiyacına cevap vermesi bekleniyor.

Açılış yağmurları sürüyor

Altındağ'da gerçekleştirilen her yatırımda Altındağ'ın ve Altındağlı vatandaşların yaşam kalitesini artırmayı hedeflediklerini ve yatırımları buna göre şekillendirdiklerini belirten Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki "Çok yakında açılacak olan Semt Hali ile Altındağlı vatandaşlarımıza bir modern tesisi daha armağan ediyoruz." dedi. Altındağ'da gerçekleştirilecek olan yatırımların devam edeceğinin altını da çizen Tiryaki, Kasım ayında 2 gençlik merkezi ve 3 parkın daha açılacağını belirtti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Altındağ Belediyesi Veysel Tiryaki Karapürçek Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title