Haberler

ALOSBİ Yatırımcıları piknikte buluştu

ALOSBİ’de bahar pikniği coşkusu… Önce İstiklal Marşı’nı okuyup göndere dev Türk bayrağını çektiler, ardından ALOSBİ ormanına fidan diktiler.. ALOSBİ yatırımcıları aileleriyle unutulmaz bir pazar günü yaşadı

İzmir’in Aliağa ilçesinde 10 milyon m2’lik alanda kurulan ve Özel sektör eliyle gerçekleştirilen Türkiye’nin en büyük OSB’si niteliğini taşıyan Aliağa Organize Sanayi bölgesi’nde (ALOSBİ) yatırımcılar bahar pikniği ve ağaç dikme şöleninde buluştu.

Yaklaşık 500 yatırımcı ve davetlinin katıldığı bahar pikniğinde ALOSBİ içindeki Çakmaktepe’de tam bir bahar coşkusu yaşandı. Bahar pikniği ve ağaç şölenine ALOSBİ Yönetim Kurulu Başkanı Atıl Akkan, başkan vekili ve Aliağa Ticaret odası Başkanı Adnan Saka ile ALOSBİ yönetim kurulu üyeleri ev sahipliği yaptı.

Bahar pikniği, ALOSBİ’nin en yüksek noktası olan Çakmak Tepe’de yapıldı. Yatırımcılar ve ailelerinin büyük ilgi gösterdiği piknikte konuklara önce kahvaltı servisi açıldı. Kahvaltının ardından meze ve soğuk meşrubat servisiyle birlikte mangal servisine geçildi. Kırmızı, beyaz et ve sucuk ağırlıklı olan mangalın ardından konuklara meyve servisi yapıldı. Piknik boyunca tam teşekküllü bir ambulans, doktor ve itfaiye aracı hazır bulunduruldu.

Bahar pikniğine gelen konukların çocuklarını da unutmayan ALOSBİ Yönetimi, çocuklara şeker, şapka ve uçurtma dağıttı.

ALOSBİ’DE 200 RAKIMLI TEPEDE 40 METRE UZUNLUĞUNDA, 10X15 METRE BÜYÜKLÜĞÜNDE DEV BAYRAK TÖRENLE GÖNDERE ÇEKİLDİ.

Piknik ve ağaç dikme etkinliği başlangıcında dev Türk bayrağı göndere çekildi. 40 metre uzunluğunda direğe sahip Dev Türk Bayrağı, İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından ALOSBİ Başkanı Atıl Akkan, ALOSBİ Başkan vekili Adnan Saka ve Aliağa Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu tarafından konukların alkışları arasında törenle göndere çekildi.

ALOSBİ Yönetim Kurulu Başkanı Atıl Akkan, dev Türk Bayrağının, ALOSBİ’nin gururu olduğunu dile getirerek, “200 Rakımlı Çakmaktepe’ye 40 metre direk uzunluğunda, 10x 15 m ebadında bayrağımızı diktik. Bu bayrağımızın gölgesinde 60 bin vatandaşımız gururla çalışacak ve ülkemiz için üretecek” Dedi.

ALOSBİ BAHAR PİKNİĞİNDE YATIRIMCILAR VE MİSAFİRLER UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞADI.

Piknik programı sabah kahvaltı ile başladı. ALOSBİ’yi hakim noktadan gören Çakmaktepe’de Çam ağaçları arasında Kahvaltı yapan konuklara daha sonra mangalda et ve sucuk servisi yapıldı. ALOSBİ Geleneksel pikniğinde çocuklar da unutulmadı. Çocuklar, kendileri için kurulan özel platformda Palyaçolar eşliğinde unutulmaz saatler yaşadı. Çocuklara çeşitli hediyeler dağıtıldı. Aileleriyle birlikte pikniğe katılan katılımcılar ve diğer davetliler, gökyüzüne saldıkları yüzlerce uçurtmayla hoş görüntülerin yaşanmasına neden oldular.

AKKAN : “ORMAN İÇİNDE BİR SANAYİ KENTİ OLUŞTURUYORUZ”.

Bahar pikniğinin ardından ağaç dikme töreni yapıldı. ALOSBİ sınırında tel örgülerle çevrilmiş alana bir yaşındaki çam fidanları dikildi. ALOSBİ katılımcıları ve ailelerine, diktikleri ağaçların anısına sertifikalar dağıtıldı.

Aliağa Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Atıl Akkan, 450 bin ağaçlık ALOSBİ ormanı oluşturduklarını kaydederek “400 fabrikanın kurulacağı ALOSBİ’de toplamda 450 bin fidan dikeceğiz. Bu demek oluyor ki her fabrikaya 12 bin ağaç düşüyor. Orman içinde bir sanayi kenti oluşturuyoruz. Bugün 450 bin ağaçlık hiçbir yerde özel teşebbüs ormanı yok. 5 yıl içinde bu rakama ulaşacağız. Doğalgaz birkaç aya kadar OSB’ye ulaşmış olacak. Yıl sonuna kadar da doğalgaz çevrim santralimiz devreye girecek. Dünyada en çevreci en temiz en yeşil organize sanayi bölgesi olacağız. Çocuklarımız, torunlarımız bu fabrika alanına geldiğinde yemyeşil bir ormanın içinde kendilerini bulacaklar.” Dedi.

Beşiktaşlı olduğu bilinen ALOSBİ Başkanı Atıl Akkan’a Beşiktaş Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Tokdil tarafından Kartal heykelciği hediye edildi.

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

Bakmadan Geçme

Filistin BM üyesi mi, BM'ye üye oldu mu? Ayşegül Ovalıoğlu kimdir? Ayşegül Ovalıoğlu hangi partiden, nereli, kaç yaşında? Muhsin Şentürk kimdir? Yargıtay Muhsin Şentürk neden çekildi? 2 milyon TL'nin aylık faiz getirisi ne kadar? Halkbank, Akbank, Yapı Kredi, Garanti Bankası faiz getirisi! TAM ATM nedir, ücretsiz mi? TAM ATM'de hangi bankalar var, özel bankalar var mı? 12 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 12 Mayıs burç yorumları nedir? Cihan Çanak kimdir? Cihan Çanak kaç yaşında, mevkiisi ne, hangi takımda oynuyor? Indiana Pacers New York Knicks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 11 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 70. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 10 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 70. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 10 Mayıs Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Galatasaray kombineleri bitti mi? 2024-2025 sezonu kombine satışları devam ediyor mu? Arka Sokaklar 675. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 10 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 55. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 10 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 10 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2. eleme adayı kim oldu? 10 Mayıs Cuma Survivor potaya kim gitti?
Hastanelerde, onaylı randevu dönemi başlıyor! Bakanlık 10 soruda merak edilenleri yanıtladı

Hastanelerde, onaylı randevu dönemi başlıyor! Bakanlık 10 soruda merak edilenleri yanıtladı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title