Haberler

Alman İşveren Sendikası Gesamtmetall Üyeleri ve Alman Medya Kuruluşları, Arçelik'i Ziyaret Etti

Alman İşveren Sendikası Gesamtmetall Üyeleri ve Alman Medya Kuruluşları Temsilcileri, Geçtiğimiz Yıl İlki Gerçekleşen Ziyaretten Duydukları Mennuniyetle Bu Yıl İkinci Kez Arçelik A.ş.'nin Çayırova İşletmesi'ni Ziyaret Ettiler.

Alman İşveren Sendikası Gesamtmetall üyeleri ve Alman medya kuruluşları temsilcileri, geçtiğimiz yıl ilki gerçekleşen ziyaretten duydukları mennuniyetle bu yıl ikinci kez Arçelik A.Ş.'nin Çayırova İşletmesi'ni ziyaret ettiler.

Arçelik'ten yapılan açıklamaya göre, Alman medyasının en önemli yayın kuruluşlarından ZDF, K1 ve TV21 televizyonları, FAZ/Wirtschaft, Südwestpresse, Tagesspiegel, Stuttgarter Nachrichten /Parlamentsredaktion, KstA, Berliner Zeitung, Frele Presse Chemnitz, Wirtschaftwoche, Stutgarter Zeitung, VDI-Nachrichten, Rheinpfalz, Rheinische Post gibi günlük gazeteler ve Focus Dergisi ile DLF Radyosu'nun yer aldığı gezide, Arçelik A.Ş.'nin Çayırova'da bulunan Çamaşır Makinesi İşletmesi'ndeki üretim ve yönetim süreçleri hakkında yetkililer bilgi aldı. Üretiminin önemli bölümüne ulaşan ihracat miktarı ve 2006'da 3,2 milyon adet ürüne ulaşan kapasitesiyle Avrupa'nın tek çatı altında üretim yapan en büyük çamaşır makinesi tesisi olan Arçelik A.Ş. Çayırova İşletmesi, TPM Süreklilik Ödülü'nü alan tek işletme özelliğine de sahip bulunuyor.

İşletme gezisinden önce bir konuşma yapan MESS Başkanı Kudatgobilik, Alman medya mensuplarını ülkenin önde gelen şirketlerinden birinde ağırlamaktan büyük şeref duyduklarını ifade ederek, "Türkiye'nin en büyük topluluğu olan Koç Holding'in lider şirketlerinden Arçelik A.Ş., mükemmelliğin iki ayağı olan "kalite" ve "rekabetçiliği" elde etmeyi başarmıştır. Çayırova İşletmesi'nde bunun gerçekleştiğine şahitlik edeceksiniz" dedi.

Arçelik A.Ş. Ürün Direktörü Şemsettin Eksert, açılış konuşmasının ardından, Arçelik Şirketi'nin hem yerel hem uluslar arası pazarlardaki faaliyetleri hakkında Alman basın mensuplarını bilgilendirdi. Arçelik A.Ş. Ürün Direktörü Şemsettin Eksert, çamaşır makinesi ürünüyle önemli pazar payına ulaştıkları Alman pazarında uluslar arası markalarla ciddi bir rekabet içinde olduklarını ifade ederek şöyle konuştu: "Sadece Almanya'da değil, Avrupa'nın diğer zorlu pazarlarında da diğer ürünlerimizle önemli pazar paylarını elimizde bulunduruyoruz. İngiltere soğutucu pazarında Beko markamızla lider konumumuzu sürdürürken, tüm hedeflerimizi yurt dışında büyüme stratejimiz doğrultusunda şekillendiriyoruz. 2010'a kadar Beko markamız ile kendi sektörümüzde dünyanın en çok tercih edilen ilk 10 markasından biri olmak, şeklinde belirlediğimiz vizyonumuz doğrultusunda bu hedefimize her geçen gün biraz daha yaklaşmaktayız"

İşletme gezisi sırasında Arçelik Şirketi'nin üretim süreçleri, Ar-Ge faaliyetleri ve özellikle TPM (Total Productive Maintenance) ile ilgili bilgi alan medya mensupları, turun son ayağı olan titreşim ve akustik odalarındaki uygulamalara yoğun ilgi gösterdi.

1990'dan itibaren uluslar arası pazarlarda Beko markası ile faaliyet gösteren ve bugün Avrupa'nın üçüncü büyük beyaz eşya üreticisi konumundaki Arçelik A.Ş., on yılı aşkın bir süredir Almanya pazarında ürünlerini tüketicilerin beğenisine sunarken, 2006'da bu ülkede

satışlarının yüzde 80'nini Beko ve Blomberg markalarıyla gerçekleştirdi.

Global pazarda başarının "kendi markaları ile büyüme" yoluyla gerçekleşebileceğine inanan Arçelik Şirketi'nin bağımsız bir araştırma kuruluşu GFK tarafından düzenlenen Avrupa, Türkiye ve Rusya olmak üzere 27 ülkeyi kapsayan analize göre bu coğrafyada kendi markalarıyla elde ettiği pazar payı yüzde 10 seviyesine ulaşmış bulunuyor.

(CHT-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Bakmadan Geçme

13 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Kavurma yaparken nelere dikkat edilmeli? Sert olmaması için ne yapmalı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 13 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 13 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MAÇI NEREDE OYNANACAK? ZTK hangi statta ne zaman oynanacak? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 2024'te En Kolay İş Bulan Meslekler Hangileri? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! ÇİKOLATA KİSTİ NEDİR? Çikolata kisti (Endometriozis) neden olur, belirtileri neler? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 13 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 14 Mayıs Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 14 Mayıs burç yorumları nedir? Kişisel farkındalık nasıl artırılır? Farkındalığı artırmak için neler yapılabilir?
Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title