Haberler

Ali Koç: Aziz Yıldırım Olmasaydı, Ben Burada Olmazdım

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin yeni başkanı Ali Koç, seçim sonrası yaptığı ilk açıklamada, "Sayın Aziz Yıldırım efsane başkan olmayı hak etmiştir. O olmasaydı ben burada olmazdım, bu stat olmazdı." dedi.

Fenerbahçe Kulübü Seçimli Olağan Genel Kurulu sonunda 20 yıllık Aziz Yıldırım dönemi sona erdi ve kulübün 37. başkanı Ali Koç oldu.

Zafer sonrası Ali Koç, ilk yaptığı açıklamada Aziz Yıldırım'ı övdü, "Efsane başkan olmayı hak etmiştir. En büyük kahramanlığını da 3 Temmuz'da göstermiştir. Bize karşı olanların en güçlü olduğu dönemde dimdik ayakta durdu." ifadelerini kullandı.

Ali Koç'un açıklamaları şu şekilde:

"Bana 'Kongreler başkadır, sokak başkadır' dediler. Ben de kongre üyeleri taraftardır dedim. Gittiğim her yerde bazı üyeleri üzmek pahasına, 'Herkes yolcu taraftar hancıdır.' dedim.

Ali Koç: Aziz Yıldırım Olmasaydı, Ben Burada Olmazdım

"KEŞKE ŞAMPİYONLUK KUTLUYOR OLSAYDIK"

Burada keşke şampiyonluk kutluyor olsaydık. Dışarıdan gelen sesler şampiyonluk kutlaması sesleri olsaydı. İnşallah o günler de gelecek. İnşallah o günleri de hep beraber göreceğiz.

Ali Koç: Aziz Yıldırım Olmasaydı, Ben Burada Olmazdım

"HEP BİRLİKTE BAŞARDIK"

İyilik kazanacak dedik, iyilik kazandı. Hepinize ne kadar teşekkür etsem, saatlerce bekliyorsunuz. Siz de aslında milyonların vitrinisiniz. Hep beraber başardık. Esas yolculuk şimdi başlıyor. Çok zor bir yolculuğa hep beraber çıkıyoruz. Biliyorum beklentiniz yüksek.

Ali Koç: Aziz Yıldırım Olmasaydı, Ben Burada Olmazdım

"AZİZ YILDIRIM EFSANE OLMAYI HAK ETMİŞTİR"

Sayın Aziz Yıldırım olmasaydı ben burada olmazdım, Semih Özsoy burada olmazdı, o olmasaydı bizim salonum da olmazdı, Başkanımız Aziz Yıldırım olmasaydı amatör branşlar bu kadar gelişmezdi, başarılı olmazdı. Başkanımız Aziz Yıldırım, efsane başkan olmayı fazlasıyla hak etmiştir. En çok da 3 Temmuz sürecinde kahramanca en önde olmuştur, 12 Mayıs da burada olmuştur, dimdik durmuştur. Hem o, hem camiamız dimdir durdu, yorulduk ama yorulmaya hakkımız yok, hepimiz dimdik duracağız, sanki 4 Temmuz'daymışız gibi.

Ali Koç: Aziz Yıldırım Olmasaydı, Ben Burada Olmazdım

"FENERBAHÇE İLE KİMSE BAŞA ÇIKAMAZ"

Fenerbahçe ile kimse başa çıkamaz. Uzun bir süreç bizi bekliyor, kabul ettiği takdirde bu mücadelede Aziz Yıldırım da yanımızda olacaktır, kabul etmemesi için hiçbir neden yok. Ama Allah korusun, yargıdan istenmeyen bir sonuç çıkarsa yine onun yolunda yürümeye devam edeceğiz, onun yolu bize ışık olmaya devam edecek.

Ali Koç: Aziz Yıldırım Olmasaydı, Ben Burada Olmazdım

"BURASI ADİL BİR ORTAMA ULAŞTIYSA, VEFA KÜÇÜK SAYESİNDE"

Mustafa Kemal'in yolunda yürümeye devam edeceğiz. Atamız Fenerbahçeli. Evet Fenerbahçe'ye çok yakındı tarihte. Ama onun kimi tuttuğu önemli değil, kimin onun yolunda yürüdüğü önemli. Hepinizin önünde saygı ve sevgiyle eğiliyorum. Bir hayali gerçeğe dönüştürdüğünüz için ne kadar teşekkür etsem azdır. Sayın Vefa Küçük'e de, onunla da ayrı gayrı düştük ama elinden geldiğince doğru bildiğini yaptı. Burası adil bir ortama ulaştıysa sayesinde olmuştur. Sizin sesiniz, sizin gözünüz olarak sizi temsil etmeye devam edeceğim."

Ali Koç: Aziz Yıldırım Olmasaydı, Ben Burada Olmazdım

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aziz Yıldırım Fenerbahçe Ali Koç Spor Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500

Yorumlar (10)

Realizm:

İşte bu ya, kavga yok, kin yok, gerginlik yok. Bugün bu kongre göstermiştirki artık taraftar kavga istemiyor, çözüm stiyor, akıllı güçlü şeffaf yönetim istiyor, ayrımsız herkesi kucaklayan bir başkan istiyor, uslup ve söylem karmaşası istemiyor ağızdan çıkanın kulakların duymasını istiyor, kısaca FB herşeyi hak ettiği gibi Sayın Ali KOÇ ta FB yi hak ediyor, Allah yolunu açık etsin, rabbim utandırmasın

1
1
yanıtYanıtla
aziz yıldırım:

gel beraber yönetelim

0
1
yanıtYanıtla
FB:

vurdu gol olduuuu

0
0
yanıtYanıtla
Finikeli samut nadir:

Bende cimbom lu oldum

0
0
yanıtYanıtla
Şikeci Aziz:

Al Ayuu Volkanini Yanina Defoool Bye Bye!!!

0
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

herseyin bir sonu var aziz baskan, yeni baskan ali koc hayirli olsun

0
0
yanıtYanıtla
Adını Bilen Yazsın:

Bu sadece Fenerbahçe için değil Türkiye futbolu için de 20 yıl sonra milat olacaktır. Artık ilişkiler kavgacı değil daha güzel geçecek. Küfürler hemen olmasa da belirli mi süreçten sonra azalacak. Rekabet daha da çok artacak. En önemlisi de ligin kalitesi artacağından artık avrupada başarılar kaçınılmaz olacak. İnşallah her şey güzel olur. Tebrikler başkanım. Yolun açık olsun. Allah bu yolda seni utandırmasın.

0
0
yanıtYanıtla
gs:

valla kim ne derse desin bu adam delikanlı adam

0
0
yanıtYanıtla
Beşiktaşlı:

Tabiki olamazdın. Manyak aziz her tarafa saldırmasaydı. nah maşkan olurdun. Ama tebrik ediyorum seni

0
0
yanıtYanıtla
YEKTA:

BRAVO!

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title