Haberler

Aklımızda Olmayan Bir Puan Kaybı Yaşadık

Fatih Terim, Aklımızda olmayan bir puan kaybı yaşadık dedi.

Mersin İDMANYURDU TEKNİK DİREKTÖRÜ SAĞLAM GOLSÜZ BİTECEĞİNE KEŞKE 3-3 BİTSEYDİ

Spor Toto Süper Lig'de Mersin İdmanyurdu ile evinde beraber kalan Galatasaray'ın Teknik Direktörü Fatih Terim, maç sonu yaptığı açıklamada izleyenler açısından güzel bir maç olduğunu belirterek, Aklımızda olmayan bir puan kaybı yaşadık dedi.

Basın toplantısında açıklama yapan Galatasaray Teknik Direktörü Terim, seyredenler için güzel bir maç olduğunu belirterek, Bizim açımızdan gol pozisyonu çok olan bir maçtı. Ancak rakibin de bir penaltı kaçırdığı, direkten topunun döndüğü bir karşılaşma oldu. Ancak, bazen olmayınca olmuyor. Mersin'i de tebrik etmek lazım. Pozitif oyun adına güzel örnekler verdiler. Ama bazen lig maratonunda bunlar da oluyor şeklinde konuştu.

Terim, transferler ile ilgili olarak da, Bir çok haber, liste okuyoruz. Kulübün internet sitesinde yalanlıyoruz. Ancak bunlara yetişemiyoruz. Şu anda belirlenmiş herhangi bir isim yok. Bu kadar ismi nerede, nasıl barındıracağız ben bile bilmiyorum. Bu durum, takımdaki bazı oyuncuları rahatsız ettiği için üzerinde duruyorum. Transfer dediğiniz zaman, belirli bir grubun ortaklaşa karar verdiği isimler üzerinde yapılan çalışmalardır ifadelerini kullandı.

Tecrübeli teknik adam konuşmasını şöyle sürdürdü

Servet ve Gökhan da önemli oyuncularımız. Şu ara Semih ile Ujfalusi iyi oynuyorlar. Böyle bir genci kazanırsak çok memnun olurum ve diğer gençler için de örnek olur. Gelişerek devam edeceğine inanıyorum. Onunla özel çalışmalarımız olacak. İyi oynadığı müddetçe herkese nasıl zamanında forma vermişsek, ona da en kritik yerde forma vermekten çekinmem. Johan Elmander'in bu kadar emek verdikten sonra golle buluşmasını isterdim. Hep o buluştu tesadüfen gol pozisyonlarıyla. Ancak iyi niyetli ve çalışıyor. O yüzden ben iyi niyetinden, saha içinde tüm gücünü verme isteğinden son derece memnunum.

Galatasaray'ın file bekçisi Fernando Muslera ise, Uyum sürecini zamanla aşıyorum. Kötü oynayınca eleştirilmek normal. Ben her geçen gün daha iyiye gittiğimi düşünüyorum. Bugün de önemli bir kurtarış yapıp, iyi bir oyun çıkardım. Futbolda bu tarz pozisyonlar saniyeliktir. Rakip oyuncu benden saniye farkıyla topa gitti. Bunun sonucunda da penaltı geldi. Bende sonuçta bu penaltıyı kurtardım. 3 puan kaybetmiş gibi gözüküyoruz ama rakibin de pozisyonları vardı dedi.

Maç sonu açıklama yapan Albert Riera da, Bugün kötü oynadım. Ben adaptasyon sürecine çok inanmıyorum. Futbol, her yerde futbol. Bir maçta iyi, başka bir maçta kötü oynanılabilir. Geçen hafta iyiydim, bugün iyi oynayamadım şeklinde konuştu.

GALATASARAY KULÜBÜ İKİNCİ BAŞKANI DÜRÜST GENELDE OYUNUN HAKİMİYDİK

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst maç sonu yaptığı açıklamada iyi mücadele ettiklerini belirterek, Bu hafta 1 puanla yetinmek zorunda kaldık. Futbol adına gol hariç her şeyi yaptık. Tabii gol atamayınca istediğiniz sonucu almamış oluyorsunuz. Genelde oyunun hakimiydik. Gol atamadığımız için tek puanla yetinmek zorunda kaldık. Galatasaray takım olarak görevini yerine getirdi. Sadece bugün şanslı değildik. Tabii deplasmana gideceğiz. Derbi maçlar her zaman üç sonuçlu maçlardır. Umarım o zamana kadar sakatlarımız da iyileşir ve tam kadro gideriz şeklinde konuştu.

Mersin İDMANYURDU TEKNİK DİREKTÖRÜ SAĞLAM BENİ ÜZEN, MAÇIN 0-0 BİTMESİ

Maç sonu açıklama yapan Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlam zorlu bir maç oynadıklarını bilerek, Galatasaray'ın bizi

iyi analiz etmiş olacağını tahmin ediyorduk. Bu da bizim beklediğimiz gibi oldu. Özellikle ilk yarıda topu kendimizde tutmayı başardık. Galatasaray, taraftarının da desteğiyle üzerimizde daha çok baskı kurdu. O bölümde ise iyi savunma yapmaya çalıştık. Beni üzen, maçın 0-0 bitmesi. Golsüz biteceğine keşke 3-3 bitseydi şeklinde konuştu.

Mersin İdmanyurdulu Mustafa Keçeli ise, Penaltıyı kaçırmasaydık farklı olabilirdi. Galatasaray'ın da pozisyonları vardı. Bizim için beraberlik iyi bir sonuç dedi

Erhan Güven de, Deplasmanda oynayacağımız maç olduğu için zor geçeceğini biliyorduk. ilk yarı top daha çok bizde kaldı ve gol fırsatları da yakaladık. Ancak bunları değerlendiremedik. Biz iyi bir takımız ve iyi bir yoldayız diye konuştu.

Maç sonu stat çıkışında basın mensuplarına açıklama yapan Mersin İdmanyurdu Kulübü Başkanı Ali Kahramanlı ise, İyi mücadele ettik. Penaltı kaçırdık. Bunun üzerine bir de topumuz direkten döndü. Biz güçlü bir takımız. Bize güzel bir bayram yaşattıkları için oyuncularımı ve teknik heyeti kutluyorum. dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title