Haberler

Akhisar Belediyesi ile Akhisarspor yönetimi arasında gerilim var

CHP'li Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, 31 Mart'ta AK Parti'den Akhisar Belediye Başkan adayı olan Hüseyin Eryüksel başkanlığındaki Akhisarspor yönetimi arasında anlaşmazlıklar sürüyor.

CHP'li Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, 31 Mart'ta AK Parti'den Akhisar Belediye Başkan adayı olan Hüseyin Eryüksel başkanlığındaki Akhisar spor yönetimi arasında anlaşmazlıklar sürüyor. Belediye Başkanı Besim Dutlulu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Takımımızın ligde kalma mücadelesi süresince sessizliğimizi koruduk. Fakat artık bu konuya bir 'Dur' demenin zamanı geldi" ifadelerini kullandı.

Spor Toto Süper Lig'den düşen Akhisar spor'da mevut yönetim ile Akhisar Belediye spor arasında gerginlik devam ediyor. Daha önce "Artık Akhisarsporumuz için yeni bir başlangıç ve yeni bir başkan zamanı.." şeklinde bir paylaşım yapan Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, yine sosyal medya hesabından Akhisar spor'a yönelik açıklamalarda bulundu. Dutlulu, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Herkesin bildiği gibi Akhisar Belediyesi ile Akhisar Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (Akhisarspor), arasında organik bir bağ bulunmamasına rağmen, belediyemiz tarafından takıma ciddi bir kaynak aktarılmaktadır. Şehrimin takımını gençlik yıllarımdan beri destekliyorum ve desteklemeye de devam edeceğim. Fakat borçlu bir şekilde devraldığımız belediye bütçemizin yeniden yapılandırılması ve Akhisar spor yönetiminin bu noktada bize hiç yardımcı olmaması sebebiyle yeni kararlar almamız elzem olmuştur. Akhisar spor artık halktan ve taraftardan uzaklaşarak sadece belli bir kesimin hegemonyası altında hizmet etmeye başlamıştır. Bu durum Akhisar spor'a ve Akhisar halkına zarar veriyor.

Mevcut yönetimin kontrolündeki Akhisar spor'un bütçesinin şeffaflıktan uzak olması, kongre ve yönetim kurulu seçimlerinin gizli olarak yürütülmesi ve kamuoyunun bilgilendirilmemesi de bu şekilde bir tavır sergilememizin nedenleri arasındadır. Mülkiyeti Akhisar Belediyesi'ne ait Spor Toto Akhisar Belediye Stadyumu ile Akhisar spor'un antrenmanlarda kullandığı tesislerimiz, yine Akhisar spor'un hizmetine sunulmaya ve düzenli bakımlarının tarafımızca yapılmasına devam edilecektir. Bu konuda herhangi bir sıkıntı yoktur. Öte yandan yine mülkiyeti Akhisar Belediyesine ait olan ve Akhisar spor'a gelir getirici tesislerin, sona erecek sözleşmeleri için kanunların emrettiği şekilde, belirlenen yasal süre içerisinde, kulüp yönetimine tebligat verilmiştir. Yönetim ile uzlaşma çalışmalarımız her zaman devam edecektir.

Akhisar spor bünyesinde çalışan Akhisar Belediyesi'nin bordrolu 75 personel de belediyemize geri çağrılmıştır. Ramazan Bayramı ardından bizimle çalışmayı kabul eden bu personelimiz, belediyemiz bünyesinde çalışmaya devam edecektir. Yine Akhisar spor yönetimi tarafından kapatılan alt yapı organizasyonlarına da sahip çıkmak amacıyla, ilk olarak yaz spor okullarını belediyemiz bünyesine alarak, gençlerimizin spor faaliyetlerini yürütebilmeleri için her türlü desteği devam ettireceğiz.

Takımımızın ligde kalma mücadelesi süresince sessizliğimizi koruduk. Fakat artık bu konuya bir 'Dur' demenin zamanı geldi. Tüm halkımızın ortak değeri olan Akhisarspor'umuzun, Akhisar halkı ile yeniden buluşturulması, taraftar ile yeniden kucaklaştırılması için her türlü hak arama mücadelemizi sürdüreceğiz. Halkımızın bizden talep ettiği de budur. Takdir kamuoyunundur" - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Cumhuriyet Halk Partisi Besim Dutlulu Akhisar Haberler

Bakmadan Geçme

Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title