Haberler

Akfırat'ta 1'i Başkomiser 3 Polis Tutuklandı

Güncelleme:

Akfırat'ta, Geçen Ağustos Ayında Görevden Alınan Belediye Başkanı Hilmi Yıldız'ın Gözaltına Alınması ile Başlayan Operasyon Kapsamında, 1'i Başkomiser 3 Polis, Suç İşlemek Amacıyla Kurulan Örgüte Yardım Ettiği Gerekçesi ile Tutuklandı.

AKFIRAT’ta, geçen ağustos ayında görevden alınan Belediye Başkanı Hilmi Yıldız’ın gözaltına alınması ile başlayan operasyon kapsamında, 1’i başkomiser 3 polis, suç işlemek amacıyla kurulan örgüte yardım ettiği gerekçesi ile tutuklandı.

Soruşturmada adları geçen başkomiser Nazım Muslu ile polisler Ahmet Gülsen ve Murat Selim dün soruşturmanın yürütüldüğü İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na getirildi. Savcılık sorgularının ardından mahkemeye sevkedilen başkomiser ile polis memurları tutuklanarak cezaevine gönderildi. Aynı soruşturma kapsamında Akfırat Belde Belediye Başkanı Hilmi Yıldız’ın da aralarında bulunduğu 23 kişi tutuklanmıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title