Haberler

AK Partili Soylu, Adaylar İçin Destek İstedi

Güncelleme:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı Savaş ve Nazilli adayı Mustafa Acar için destek istedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş ve eski yol arkadaşı Nazilli adayı Mustafa Acar için destek istedi.

Genel Başkan Yardımcısı Soylu'ya Nazilli programında AK Parti Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem, Gültekin Kılınç ve Semiha Öyüş, AK Parti İl Başkanı Sadık Atay, Nazilli İlçe Başkanı Tacettin Pirinç, Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş ve Nazilli Belediye Başkan Adayı Mustafa Acar ile belediye meclis üyesi adayları eşlik etti.

Demokrasinin başkenti olduğunu ifade ettiği Adnan Menderes'in memleketi Aydın'da olmaktan mutlu olduğunu ifade eden Süleyman Soylu, "Bugün Tayyip Erdoğan ve arkadaşları, Türkiye'nin zenginleşme, demokratikleşme ve kalkınma mücadelesini yaptığı kadar Türkiye'nin beka mücadelesini yapmaktadırlar. MHP ve CHP'li kardeşlerimiz; sadece koltuk uğruna Türkiye'nin bekasını tehlikeye atan liderleriniz var. Bu liderlerinize itimat etmeyin. Dün kaset ve şantajlardan bir şekilde dert yanıp, bugün kasetlerin, montajların, şantajların sözcülüğü yapan ve Türkiye'de sabahtan akşama kadar insanımıza umutsuzluk aşılayan bu insanlara itimat etmeyin. Bunlar Türkiye'de siyasetin seviyesini düşüren insanlardır."

'ÜLKENİN BAŞINA NELER GETİRDİKLERİNİ İYİ BİLİYORUZ'

Konuşmasını Adnan Menderes üzerinden sürdüren Soylu; "Demokrasi şehidi Adnan Menderes'i idama mahkum eden, onu cinayete mahkum eden bugün o Mahkemenin Başkanı Salim Başol'u kimse hatırlamıyor. İsmet İnönü'yü kimse rahmetle anmıyor. Ama Allah rahmet eylesin Menderes'i bu ülkede insanlar rahmetle, dualarla, fatihalarla anıyorlar. Aynısını Hasan Polatkan'a yaptılar, aynısını Fatin Rüştü Zorlu'ya yaptılar. O Kıbrıs'ı benim ülkem ile tekrar bütünleştiren, Londra da Zürih antlaşmalarının altına imzasını atan Dünya'nın herhangi bir yerine gittiği zaman Türk Fatin Rüştü Zorlu geliyor aman dikkat edin diye herkesin ürktüğü adama yaptılar. Aynısını rahmetli Özal'a yaptılar. Hanımının namusuna, ırzına iftira attılar. Kızılcahamam da şununla beraber, bununla beraber diye dedikodu ürettiler. Yetmedi Özal'a suikast yapıp, ortadan kaldırmaya çalıştılar. Biz bunları bugün görmüyoruz. Bu fotoğrafları parça parça görmeyiz, bunları yakın tarihimizin tamamı içerisinde görürüz. Bizi zannediyorlar ki sadece bugün oluyor bu işler. Biz yakın tarihimizde bu ülkenin başına neler getirdiklerini iyi biliyoruz. Bu ülkede Ecevit'e suikast düzenlediler. Hem de devlete kayıtlı silah ile suikast düzenlediler. Hasta büyüklerimiz iyi bilirler bu ülkede Demirel'in hanıma iftira attılar biliyor musunuz. Allah rahmet eylesin bir ayakkabıcı ile beraber dediler. Alçakça. Kim biliyor musunuz? Sedat Simavi. O günkü Günaydın gazetesinin sahibi ve 3 gün o haberi sürmanşete taşıdı. Yetmedi bu ülkede Erbakan'ı itibarsızlaştırmak için ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Partisini kapattılar, yetmedi dediler ki partisinin kasasındaki parasını zimmetine geçirdi diyerek mahkeme mahkeme süründürdüler. Nerede onlar şimdi?"

'SENDE AYNI AHLAKSIZLIĞA ORTAKSIN'

Aydın Doğan'a da ağır eleştirilerde bulunan Soylu; "Bu ülkenin ilk kadın Başbakanı Tansu Çiller'e de aynısını yaptılar. Bu Aydın Doğan ahlaklı adamım diye geziyor ya. Ama 28 Şubat çıbanının içerisinde o var. Türkiye'nin her karıştığı anının içerisinde o var. 27 Nisan çıbanının içerisinde o var. Türkiye'de AK Parti'ye karşı geliştirilen tüm darbe girişimlerinin içerisinde o var. O zannediyor ki millet bunları unutuyor. Ne yapmış biliyor musunuz onun gazetesindeki Ertuğrul Özkök'ü tanıyor musunuz? Uğur Dündar'ı hani adam gibi geziyor sağda solda. Peki Emin Çölaşan'ı tanıyor musunuz? Emin Çölaşan kendi kitabında yazdı. 'Sakıncalı Gazeteci' kitabının 107. sayfasında yazdı. Tansu Çiller'in doktora gittiğinde belden üstünü çektirdiği fotoğrafı doktordan aparıyorlar. Sonra Ana Muhalefet Lideri Mesut Yılmaz'a veriyorlar 'çıplak' fotoğrafla beraber o günkü ülkenin Başbakanına şantaj yapmaya çalışıyorlar. Ben söylemiyorum bunu, Emin Çölaşan kendi kitabında yazıyor bunu. İhbar ediyor. Beraber ortak iş yaptığı arkadaşlarını ediyor Çölaşan. Peki, Aydın Doğan her çıbanın içerisinde bulunan Aydın Doğan ahlaklıyım diyor ya. Peki senin kendi muhterem eşin, doktora gitse böyle bir tezgahla karşı karşıya kalsa, sen ne yaparsın? Saçını, başını yolmaz mısın? Bu ahlaksız adamı, Ertuğrul Özkök'ü halen kendi gazetende Baş Yazar olarak tutuyorsan sende aynı ahlaksızlığa ortaksın" dedi.

'YIKIN O AYDIN MEYDANINI'

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 17 Mart günü Aydınlılardan destek almak için mitinge geleceğini hatırlatan Soylu; "Başbakanımız sizlerden destek almaya, sizlerden güç almaya geliyor. Türkiye'nin geleceğine bir tuğla da siz koyun ne olursunuz. O fesatlardan nasıl kurtuluruz biliyor musunuz? Bu şehirden, bu demokrasinin başkentinden Türkiye'ye biz 'Recep Tayip Erdoğan'a sahip çıkıyoruz diyerek kurtuluruz. Yıkın o Aydın meydanını. Ama Türkiye'nin ilerici ve aydınlık günleri için yıkın" ifadelerini kullandı.

Soylu konuşmasının ardından eski yol arkadaşlarından Nazilli Belediye Başkan Adayı Mustafa Acar ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı için destek istedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Soylu Mustafa Acar Ak Parti Nazilli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title