Haberler

Ak Parti’ye Değişim Gücü

Güncelleme:

AK PARTİ'ye Toplu Katılan TDH'liler Temsilcilik Açarak İktidara Destek Çıkıyor.

Mustafa Sarıgül' ün "parti kurmuyorum" açıklamasından ve CHP saflarına katılmasından sonra Türkiye Değişim Hareketi Ankara İl Başkanı Durak Karabulut ile birlikte Ak Parti'ye katılan TDH'li Ankara ilçe yöneticileri Temsilciliklerle sahip oldukları gücü Ak parti'ye taşımaya başladı.

Bu kurulacak şubelerden ilkini Yenimahalle'ye açan ve topluca Yenimahalle Türkiye Değişim Hareketi olarak Ak Partiye geçen teşkilat Belediye binasın karşısında sahip oldukları temsilciliği Ak Partililerin hizmetine sundu.

Yapılan bir törenle açılan Temsilciliğin Türkiye Değişim Hareketinin Ak Parti'ye vereceği gücün ilk adımı olarak değerlendiren bitmiş Türkiye Değişim Hareketi'nin Ankara başı Durak Karabulut kendilerini aralarına alan Ak Parti yönetimine teşekkür ederken, çok ciddi bir toplulukla Partiye katılmanın mutluluğunu yaşadığını ve açacakları yeni temsilciliklerle çalışmalarının daha da yoğunlaşabileceğini anlattı.

Ak Parti Ankara Milletvekili Faruk Koca,Ak Parti Ankara İl Başkanı Murat

Alparslan,Ak Parti Yenimahalle İlçe Başkanı Hamdi Balaban,Yenimahalle Belediyesi Ak Partili Meclis Üyeleri,TDH' den geçen diğer ilçe yöneticileri, çok sayıda partili ve partiye katılmak için bu özel günü bekleyen vatandaşların katıldığı açılış töreninde yoğun bir kalabalık vardı.

Mikrofonu alan Ak Partili yöneticiler, bu katılımın ve açılan bu temsilciliklerin önemine değinirken,Ak Partinin her geçen gün güçlenerek , katılımların olduğunu açılan bu temsilcilikler ile de vatandaşlara parti olarak daha da yaklaştıklarını açıkladı.

Açılıştan sonra Yenimahalle Belediyesi Ak parti Belediye meclis üyelerini de ziyaret eden Ak Partili Yöneticiler, Belediye çalışmaları hakkında bilgi aldıktan sonra Belediye Başkanı Fethi Yaşar'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title