Haberler

AK Parti Trabzon İl Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Trabzon Milletvekili Kemalettin Göktaş, Türkiye'de Gizli Bir Elin Türban Sorununu Kangren Haline Getirerek Çözümü Engellediğini İleri Sürerek Bu Sorunu Çözmeye Kararlı Olduklarını Söyledi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Kemalettin Göktaş, Türkiye'de gizli bir elin türban sorununu kangren haline getirerek çözümü engellediğini ileri sürerek bu sorunu çözmeye kararlı olduklarını söyledi.

AK Parti Trabzon İl Danışma Meclisi Toplantısı, milletvekilleri Cevdet Erdöl, Kemalettin Göktaş, İl Başkanı Muhammet Balta, eski milletvekilleri, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyeleri, ilçe ve belde belediye başkanları ve teşkilat mensuplarının katılımıyla Zorlu Grand Otel'de yapıldı. Bir süre önce geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Düzköy İlçesi Belediye Başkanı Mehmet Akkaya'nın fotoğrafı da protokolde boş bir sandalyeye konulurken, Akaya için saygı duruşunda bulunuldu.

Toplantıda konuşan AK Parti Trabzon Milletvekili Kemalettin Göktaş, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Irak'ın kuzeyine gerçekleştirdiği 8 günlük sınır ötesi harekat hakkında bilgi vererek AK Parti iktidarı olarak Türkiye'yi terör belasından kurtarmaya kararlı olduklarını söyledi. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesine büyük bir yatırım hamlesinin başlatıldığını ve bu bölgelerde bir barış havasının hakim olacağını belirten Göktaş, terör örgütü ve Demokratik Toplum Partisi'nin (DTP) en büyük sıkıntısının bu bölgede halkın AK Parti'ye teveccüh etmesi olduğunu ve önümüzdeki yerel seçimlerde de aynı başarının devam edeceğini ifade etti.

Gündemdeki başörtüsü tartışmalarına da değinen Göktaş, Türkiye'de bir gizli elin türban sorununu kangren haline getirdiğini ileri sürerek bu kesimin sorunun çözümünü sürekli engellediğini kaydetti. Ülkenin başörtüsü sorunu dolayısıyla huzursuzluğa sevk edildiğini dile getiren Göktaş, "Kızlarımız bu sorun sebebiyle mağdur oluyorlar. Ateş düştüğü yeri yakar. Benim çocuklarım da bu sorundan dolayı yurt dışında okuyor. Ben bu sorunu iyi bilirim. Biz AK Parti bu sorunu konsensüs sağlayarak çözüme kavuşturacağımızı söyledik. Şimdi bu konsensüs sağlandı. Yüzde 80 bu sorunun çözülmesini istiyor. Daha hangi konsensüs olsun? Ama bir azınlık Türkiye'yi hep tahakküm altında tutmak istiyor. Ama biz Allah'ın izniyle bu sorunu çözerek Türkiye'yi bu girdaptan kurtaracağız" dedi.

CHP'yi de sorunun çözümüne engel olduğu için eleştiren Göktaş, "CHP ismindeki halk kelimesine rağmen hep halkın karşısında olmuştur. Bunun bedelini de sürekli ödemişlerdir. Ama ders almıyorlar. Onun için Akdeniz makisi gibi büyümüyorlar. Allah bunları ıslah etsin, daha ne diyeyim" şeklinde konuştu.

Trabzon'da bazı hastanelerde hastalara çok ileri tarihlere gün verilmesiyle ilgili şikayetler aldıklarını dile getiren Göktaş, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Bizim telefonlarımız sürekli açık. Vatandaş arayıp bize hesap soruyor, şikayetlerde bulunuyor. Bazı hastanelerde cihaz ve doktor sayısı yeterli olmasına rağmen vatandaşlara ileri tarihlerde gün veriliyor. Buradan söylüyorum, adamın burnunu sürteriz. Bu işin şakası yok. Kim nerede bir haksızlığa maruz kalırsa derhal bizi arasın. Ama haklı olsunlar. Gerekeni derhal yapacağımızdan herkes emin olsun. Yanlış yapana müsamaha etmedik, etmeyeceğiz de." TBMM Sağlık Komisyonu Başkanı Cevdet Erdöl ise Trabzon'daki sağlık hizmetleri ve bu alanda yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdi. Türkiye genelinde olduğu gibi Trabzon'da da sağlık kuruluşlarının çok modern bir görünüme kavuşturulduğunu anlatan Erdöl, bu hizmetlerin süreceğini kaydetti.

Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu hakkında bilgi veren Erdöl, bu kanunun uygulanmaya başlamasıyla birlikte doktorların hem muayenehanesinde ve özel hastanede hem de Devlet hastanesinde çalışamayacağını belirterek, "Bu bağı kopartacağız. Doktorlar bu ikisinden birini tercih edecek. Elbette direnç olacak, bunu yaptırmak istemeyenler olacak. Ama biz bunda kararlıyız. Esas itibarıyla sağlık hizmeti almak isteyen vatandaş hem özelden hem de devletten bu hizmeti alacak" dedi.

AK Parti İl Başkanı Muhammet Balta da iktidarın bir taraftan terörle mücadele ederken diğer taraftan da hizmet yapmaya devam ettiğini belirterek Trabzon'da yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdi. Balta, Trabzon'un en fazla yatırımı AK Parti iktidarında aldığını savunarak gece gündüz demeden hizmet etmeyi sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

(EK-MU-Y) 01.03.2008 16:30 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title