Haberler

AK Partili Başkan Adayının Evine Ses Bombası Atıldı

Güncelleme:

AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Nuri Gülaçar'ın evine ses bombası atıldı.

AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Nuri Gülaçar'a ait eve, kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce ses bombası atıldı. Yaşanan olayda can ve mal kaybı yaşanmadı.

EVİN GİRİŞ KATINA ATILDI

Alınna bilgiye göre, Şerefiye Mahallesi Tarlabaşı 1. Sokakta bulunan Osman Nuri Gülaçar'a ait 3 katlı evin giriş katına, akşam saatlerinde kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce ses bombası atıldı.

KORKU VE PANİĞE NEDEN OLDU

Can ve mal kaybının yaşanmadığı saldırı korku ve paniğe neden olurken, belediye başkan adayı Gülaçar'ın saldırı sırasında evde bulunmadığı öğrenildi.

GENİŞ ÇAPLI ARAŞTIRMA BAŞLATILDI

Patlamanın ardından bölgeye sevk edilen çok sayıda polis, olay yerinde güvenlik önlemi alarak saldırganların yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı.

PATLAMAMIŞ SES BOMBASI ATILDI

Bomba imha uzmanlarının evin çevresinde yaptığı araştırmada da bir adet patlamamış ses bombası bulundu.

OLAY ANINDA GÜLAÇAR EVDE DEĞİLDİ

Olayın ardından AK Parti İl Başkanı Abdullah Aras ve bir grup partili ile eve gelen Gülaçar, saldırı esnasında evde bulunan yakınlarından bilgi aldı. Gülaçar'ın konuyla ilgili açıklama yapması bekleniyor.

Kaynak: AA / Güncel

Osman Nuri Gülaçar Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (13)

fıratasdfghj345678@gmail.com:

bu yapılan olaya hiçbir bdpli veya hdpli değinmeyecek eminim ama ben şunu söylemek istiyorum, birçok bdpli kendileri gibi düşünmeyen kürtleri hain,her siyasi rakibi de düşman gördü ve düşman görüyor,bir doğulu olarak bdpden de bdp zihniyitenden de iğreniyorum .

13
9
yanıtYanıtla
BAWERInfo@roni-umzuege.de:

BDP den deyilsen sistemin çapulcususun demektir, çünkü onuruyla ve öz iradesiyle sisteme boyun eymeden mücadele veriyor. Kürd halkının yanında bu mücadelede olmayan tabiki haindir Tespiti doğrudur. Sen hiç halkını satan Türk gördün mü söz konusu Kürd olunca. Kaç Türk Kürd halkına oyumu veriyor. Demekki ayırım var, olmasaydı kürdlerde Türklerin yarısından oy alırdı, onların Kürdlerin yarısından aldığı gibi mesela. Veya kaç Türk senin kürtlükten nefret ettiyin gibi türklükten nefret ettigini. Söz konusu Kürd olunca nasıl birleştiklerini görmeyen ahmaktır.

yanıt0
yanıt0
musa gülerusa_yuk@hotmail.com:

osman nuri tam bir EL KaYdeci nasıl olda belediye başkanı olur

14
8
yanıtYanıtla
oğuz kağanbirtesaduf@mynet.com:

bunu kimin yaptığı belli onlara kim demek bile doğru değil çünkü kim insana denir

14
7
yanıtYanıtla
devrim türkserhat_yuk@hotmail.com:

kendi kendine evine atmış val kardeşm seni istemiyor nuri

9
8
yanıtYanıtla
DOKTORdagkentli2121@hotmail.com:

BU TAMAMEN BİR PROVAKASYONDUR HALKIMIZ BU GİBİ OYUNLARA GELMEYECEKTİR ZATEN KENDİSİ SİYASET ADAMI DEĞİLDİR KEŞKE YİNE HOCA OLARAK KALSAYDI

7
8
yanıtYanıtla
wefe4_kartal@hotmail.com:

haklisin halkı nasil kandirayim oy toplayayım

yanıt0
yanıt0
vanlıefe4_kartal@hotmail.com:

gecmiste ak partinin vanda yaptıgı olayı hatirlayin bu olayida kendileri yapmıs oy toplamak için CHP Kongresi'ne katılmak üzere Van'a gelen eski Genel Başkan Deniz Baykal'a yapılan saldırı ile ilgili soruşturma tamamlandı. Van Cumhuriyet Savcısı Cihat Gezmen tarafından hazırlanan 4 sayfalık iddianame, 3'üncü Asliye Ceza Mahkemesi'ne gönderildi. İddianamede aralarında AKP üyelerinin de bulunduğu 16 kişi hakkında 'Kamu görevlisine hakaret ve suç işlemeye tahrik etmek' suçlarından 3 aydan 5 yıla kadar hapis cezası istendi.

yanıt0
yanıt0
M.kılıç.mvlt01.@hotmail.com:

Burada bazı kişiler ve guruplar Van da ve başka yerlerde halka, adaylara baskı uygulanmıyor peki bu nedir dün başkası bu gün van yarın bir başkaları şıddet korku yaymak amaç oyları BDP ye toplamak birileri şimdi çıkar Doğu da Kürtlere baskı yok der herkes istediğine oy verir aklı selim Kürt te inanacak bu laflara baskı olmasın bölgede bir çok belediyeyi kayıp ederler . halk artık kışkırtmayı huzursuzluğu değil huzur ve iş istiyor.ama nerede zihniyet bozuk

8
5
yanıtYanıtla
REFads@hotmail.com:

bir zamanlarda birilerine suikast dediler durdular oylar üşüşe geçti mağdur olmak zamanıfır

6
6
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title