Haberler

AK Parti İl Başkanı Karal, Partililerle Bir Araya Geldi

AK Parti Rize İl Başkanı Hasan Karal, Daha Önce Partinin İl Yönetim Kurulunun Çeşitli Kademelerinde Görev Yapmış Partilerle Bir Araya Geldi

AK Parti Rize İl Başkanı Hasan Karal, daha önce partinin il yönetim kurulunun çeşitli kademelerinde görev yapmış partilerle bir araya geldi.

Rize'de bir restoranda gerçekleşen toplantıya eski İl Başkanı Yılmaz Katmer, Belediye Başkan Yardımcısı Osman Karavin, Mustafa Altay ile çok sayıda partili katıldı.

Karal, burada yaptığı konuşmada, 2001 yılından bu yana birçok kişi ile birlikte çalışma fırsatı bulduklarını belirterek, 'Hayatımın en güzel anlarından bir tanesini yaşıyorum. Uzun süreden beri görüşemediğim veya çeşitli sebeplerden, zaman darlığından dolayı göremediğim arkadaşlarla kucaklaşmak, hasbıhal etmek ayrıca bizim için gurur verici bir olay' dedi.

Partilerine emek verenleri unutmadıklarını ve unutmayacaklarını ifade eden Karal, 'Dün bu parti için çalışmış arkadaşlarımızı da unutmadık. Bundan sonra da unutmayacağız. Hiç bir zaman gönül köprümüz yıkılmadı, yıkılmayacak' diye konuştu.

AK Parti'nin bir aile olduğunu vurgulayan eski İl Başkanı Katmer, 'Bu aile çok şeyi başaracak bir ailedir. Bu ailede bir çok arkadaşımız birbirinin omuzunda ağlamıştır. İnşallah yine omuz omuza Rize için yapılacak çalışmalarda birlikte ağlar, birlikte güleriz. Şimdi önümüzde zorlu bir genel seçim süreci var. Bu süreçte inşallah Karal'ı Ankara'ya vekil olarak göndermeyi başarırız' dedi.

(MS-TY-MHD) - RİZE

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 8 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 8 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 8 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? PSG elendi mi? PSG Şampiyonlar Ligi'nden elendi mi, Borussia Dortmund maçı ne oldu? Genel Af çıkacak mı 2024? 9. Yargı Paketi'nde AF var mı? 9. Yargı Paketi ne zaman çıkacak, maddeleri neler? PSG 0-1 Borussia Dortmund maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) PSG B.Dortmund maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Trendyol Anneler Günü hediyesi iPhone hediyesi doğru mu, gerçek mi? 8 - 10 MAYIS HALKA ARZ TAKVİMİ Bu hafta halka arz var mı, yeni halka arz olacak mı? Halka arz olan şirketler hangileri? #129297 PSG Dortmund maçını şifresiz veren kanallar! PSG Dortmund maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Survivor kim kazandı? 7 Mayıs Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title