Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık: -"15 Temmuz Gecesinde Bu Ülkeyi Savunan...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık: -"15 Temmuz gecesinde bu ülkeyi savunan kardeşlerimizi korumak, kollamak devlet olarak millet olarak bizim boynumuzun borcu" -Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci: "İnşallah 2018 çok daha iyi olacak"MALATYA - AK Parti Yeşilyurt ilçe...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık :

-"15 Temmuz gecesinde bu ülkeyi savunan kardeşlerimizi korumak, kollamak devlet olarak millet olarak bizim boynumuzun borcu"

-Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci :

"İnşallah 2018 çok daha iyi olacak"

MALATYA - AK Parti Yeşilyurt ilçe kongresine katılan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Türkiye'nin 2017 yılında gelişerek yoluna devam ettiğini belirterek, "İnşallah 2018 çok daha iyi olacak" dedi.

AK Parti Malatya Yeşilyurt 6. Olağan Kongresi Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Kongreye katılan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, burada yaptığı konuşma da AK Parti teşkilatlarının millete hizmet noktasında çok önemli bir yeri olduğunu vurguladı.

Türkiye'nin 2017 yılında, güçlü bir şekilde büyüyerek ve gelişerek yoluna devam ettiğini dile getiren Tüfenkci, "İnşallah 2018 çok daha iyi olacak" dedi. Dün açıklanan Asgari ücrete de değinen Tüfenkci, "Daha dün asgari ücret açıklandı. İnanın bütün imkanları zorlayarak, asgari ücretlileri mağdur etmeme adına, sadece bekar işçiler için söylüyorum, bin 603 lirayı zorlayarak verdik. Niye? İnsanımız mağdur olmasın diye. Bir şeyi daha yaptık, işverenimiz de mağdur olmasın 100 lira da işveren payına katkı sundu. Bunu niçin söylüyorum? Belki daha fazla vermek gerekiyor ama inanın bütün imkanları zorlayarak bu rakamlara eriştik" şeklinde konuştu.

"1 milyon 100 bin insanımıza kadro verdik"

Taşeron işçilere verilen kadrolara ilişkin bir takım sıkıntı ve beklentilerin olabileceğini değinen Bakan Tüfenkci, "1 milyon 100 bin insanımıza bu anlamda kadro verdik. İnşallah 2018'de yatırımlarla büyüyen bir Türkiye, ihracat rakamlarını arttıran bir Türkiye, tarımından sanayisine, ticaretinden hizmet sektörüne büyüyen bir Türkiye 2019'da çok daha güçlü bir şekilde girecek. 16 Nisan'da bir referandum gerçekleştirdik ve Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemine sizlerin gayretleriyle geçtik. İnşallah 2019'da uygulamasına geçeceğiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı tekrardan başkan yapacağız. İnşallah Cumhurbaşkanlığı Hükumet sistemiyle 2023 hedeflerine birer birer ulaşacağız." ifadelerini kullandı.

"CHP'nin başındaki genel müdür darbe için tiyatro diyor"

Kongrede konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ise, 15 Temmuz darbe girişimine kontrollü darbe diyen CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi. Çalık, "CHP'nin başındaki genel müdür darbe için tiyatro diyor, kontrollü darbe diyor. Onlar onu söylerken milletvekilleri ne diyor baş nereye giderse ayakta oraya gider. CHP'nin milletvekilleri de genel başkanlarının aynı ağzıyla konuşuyor. Son KHK'da yapmış olduğumuz düzenleme ile 15 Temmuz gecesinde bu ülkeyi savunan kardeşlerimizi korumak, kollamak devlet olarak millet olarak bizim boynumuzun borcu" ifadelerine yer verdi.

"4'üncü çeyrekte de inşallah büyümemiz devam edecek"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz ise, Türkiye'nin ekonomik göstergeleri hakkında bilgiler verdi. 2017 yılında çok güzel bir ekonomik performans gösterildiğini kaydeden Yılmaz, "İlk 9 ayda ortalama büyümemiz yüzde 7,4 oldu. 3'üncü çeyrekte yüzde 11,1 büyüdük. 4'üncü çeyrekte de inşallah büyümemiz devam edecek. Öncü göstergelerimiz bu şekilde. ve yılın tamamında da çok yüksek bir büyüme ile bu yılı tamamlıyoruz. Bakın Avrupa'da yüzde 2 büyüme sağladılar diye neredeyse düğün bayram yapıyorlar. Biz üçüncü çeyrekte bunun 5 misli bir büyüme sağladık. Bunun için ne kadar iftihar etsek azdır. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere Hükümetimize emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" sözcüklerini kullandı.

Türkiye'nin tüm engellemelere rağmen büyümeye ve kalkınmaya devam ettiğinin altını çizen Yılmaz, "2018 yılında da Allah'ın izniyle bu büyüme sürecimiz devam edecek. ve Türkiye her geçen yıl daha iyi bir noktaya gelecek. İstihdamda da yine bu sene çok iyi gidiyoruz. Bu yılın Eylül'ü ile geçen yılın Eylül ayını mukayese ettiğimizde 1 milyon 233 bin insanımıza ilave iş bulmuşuz. Bazıları soruyorlar ya büyüme oldu de ne oldu diye. Bakın 1 milyon 233 bin insan yeni iş imkanına kavuşmuş. Şimdi en son asgari ücrette de bir tespit yapıldı. Bekar işçimize ücreti 1603 TL'ye çıkardık. AK parti iktidara geldiğinde bu asgari ücret 184 TL idi. 184 TL'den 1603 TL'ye gelmiş olduk. 8.7 katına çıktık yaklaşık bu büyük bir başarıdır kim ne derse desin" diye konuştu.

Bakan Tüfenkci'nin katıldığı kongreye, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, AK Parti İl Koordinatörü Tokat Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ile ilçe belediye başkanları, partililer ve davetliler katıldı.

Tek liste halinde gidilen seçimde mevcut başkan Muhammed Yalçınkaya yeniden Yeşilyurt AK Parti İlçe başkanlığına seçildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Bülent Tüfenkci Öznur Çalık Yeşilyurt Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title