Haberler

AK Parti'de Halk Günü Toplantısı

AK Parti’nin seçimden sonra başlattığı haftalık halk toplantılarında bugün Milletvekili Nurettin Yaşar, vatandaşlarla buluştu.

AK Parti'nin seçimden sonra başlattığı haftalık halk toplantılarında bugün Milletvekili Nurettin Yaşar, vatandaşlarla buluştu.

Parti binasında gerçekleşen halk günü toplantısının açılışında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Nurettin Yaşar, koalisyon görüşmeleri ile ilgili olarak daha önce şahit olmadıkları bir süreç yaşadıklarını söyledi.

7 Haziran seçimlerinde milletin kendilerine bir mesaj verdiklerini ve bu mesajı gayet net bir şekilde anlayarak hareket ettiklerini söyleyen Yaşar, "Milletimiz yüzde 41 gibi Cumhuriyet tarihi boyunca çok az partinin elde ettiği bir oyla tek başına bize iktidarı vermedi ve iktidarı paylaşacaksınız dedi" diye konuştu. Seçimden sonra geçen yaklaşık iki aylık süreçte ortaya çıkan tablo da hükümetin kurulamadığını belirten Yaşar, "Keşke aynı ortak payda da yürüyebilsek. Ama maalesef Türkiye'nin geleceğini düşünen, Türkiye'nin menfaatlerini kendi menfaatlerinin önünde tutan AK Parti'den başka hiçbir parti yok" dedi.

CHP ile olumsuz sonuçlanan koalisyon görüşmeleri ile ilgili olarak CHP'nin kendi koalisyon ortaklığına odaklandığını belirten Yaşar, "Ülkenin temel sorunlarını bu vesile ile ortadan kaldırmak için bir sorumluluk altına girmediler. Risk almadılar" dedi.

Pazartesi Başbakan Davutoğlu'nun MHP lideri Bahçeli ile görüleceğini hatırlatan Yaşar, "Burada çok karmaşık bir şey yok, süreç belli. Yasaların çerçevesinde tahammüller belli. Hiç kimsenin ayrıca bir spekülasyon yapacağı bir zemin yok" dedi.

Seçim sonrası artan terör olaylarına da değinen Milletvekili Yaşar, terör örgütlerinin Türkiye'nin bu eşiği atlatmasına engel olabilmek için işbirliği oluşturduğunu söyledi. Yaşar, "İnşallah atlatırız bu süreci. Türkiye eski kırılgan Türkiye değil artık. PKK'nın da, başka odaklarında yapmaya çalıştığı bizim anladığımız kadarıyla Türkiye'nin belli bir güce sahip olmasını engellemek" diye konuştu.

PKK'ya karşı başlatılan hava operasyonları konusunda da konuşan Yaşar, "Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ve Devleti ilk defa bölge halkın, Kürt halkının özgürlüğünü ve hakkını savunmak için PKK'ya karşı operasyon başlattı. Bu operasyon ciddi bir operasyondur. PKK terör örgütü, şiddet yanlısı ve Türkiye'de halkın geleceğini tehdit eden bu örgüt elini ayağını buralardan çekene kadar Kürt halkını rahat bırakana kadar bu mücadele devam edecek" ifadelerini kullandı.

Koalisyon görüşmelerinin olumsuz sonuçlanması ile erken seçim olasılığının da arttığına dikkat çeken Yaşar, "Buradan tekrar yapmamız gereken bu ülkenin kaderine sahip çıkan bir hareket hassasiyeti ile adım adım bütün bölgeyi, Malatya'yı gezip bunları izah etmektir. Bu tabloyu tekrar millete anlatmak ve tekrar irade istemek olacaktır. Gelecekte birlikte yürümek için milletimizden yetki isteyeceğiz" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nurettin Yaşar Ak Parti Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title