Haberler

AK Parti'de Bayramlaşma

Siyasi Partilerdeki Geleneksel Bayramlaşma Programı Çerçevesinde MHP, DSP, CHP, BBP Heyetleri AK Parti'yi Ziyaret Etti.

Siyasi partilerdeki geleneksel bayramlaşma programı çerçevesinde MHP, DSP, CHP, BBP heyetleri AK Parti'yi ziyaret etti.

AK Parti Genel Merkezi'ndeki bayramlaşma programında Devlet Bakanı Said Yazıcıoğlu, Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Ayalan ve Ankara Milletvekili Faruk Koca ev sahipliği yaptı.

Ziyaretlerde ağırlıklı olarak son dönemdeki terör olayları ve ABD Kongresi Temsilciler Meclisi Dış İlişkiler Komitesi'nde kabul edilen 1915 olaylarına ilişkin Ermeni iddialarıyla ilgili karar tasarısı değerlendirildi.

AK Parti'nin ilk ziyaretçileri MHP heyeti oldu. MHP heyetine başkanlık eden Genel Başkan Yardımcısı Faruk Bal, bütün kurum ve kuruluşlarla, diğer ülkelerle işbirliği yaparak teröre gereken dersin verilmesi gerektiğini ifade ederek, ''AK Parti bu noktada iktidar sorumluluğu almalıdır'' dedi.

Bal, hükümetin 'bir taraftan işaret beklemeden, sağa sola bakmadan' gerekenleri yapması gerektiğini söyledi.

Devlet Bakanı Yazıcıoğlu ise hükümetin bu konuda elinden gelen gayreti gösterdiğini belirterek, ''Birlik, bütünlük içinde olursak Türkiye olarak her türlü sıkıntıyı aşarız. Devleti oluşturan tüm kurum ve kuruluşlar birlik içinde bunu aşarız'' diye konuştu.

CHP heyetinin ziyareti sırasında Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyesi Sinan Yerlikaya, terörle mücadele ve ABD Kongresi Temsilciler Meclisi Dış İlişkiler Komitesi'nde kabul edilen tasarı konusunda atacağı her adımda hükümete destek vermeye hazır olduklarını kaydetti.

Bakan Yazıcıoğlu da Türkiye'nin birçok badireler atlattığını, son badireleri de atlatacağını dile getirerek, ''İnşallah el birliğiyle sorunların üstesinden geliriz'' dedi.

AK Parti'yi ziyaret eden DSP Genel Başkan Yardımcısı Tayyibe Gülek başkanlığındaki heyet de ABD Kongresi Temsilciler Meclisi Dış İlişkiler Komitesi?nde kabul edilen tasarısının Genel Kurul'da kabul edilmiş gibi algılanmaması gerektiğinin altını çizerek, bu konuda hep birlikte çalışılmasını istedi.

BBP heyeti de AK Parti'yi ziyaret etti.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title