Haberler

Ahmet Ağaoğlu'ndan Kulübe İhtar Çeken Burak Yılmaz'a Eleştiri: Nereden Nereye Geldik

Güncelleme:

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, alacaklarından dolayı kulübe ihtar çeken Burak Yılmaz için, " Bir futbolcumuz 15 Mayıs'a kadar beklemiş. 16'sında ise ihtar çekmiş. İşte durum bu" dedi.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu divan kurulunda önemli açıklamalar yaptı. Ağaoğlu, kulübe ihtarname çeken Burak Yılmaz'ı sert bir dille eleştirdi.

"NEREDEN NERELERE GELİNDİĞİNİ GÖRÜYORSUNUZ"

Ağaoğlu Divan Kurulu Toplantısında yaptığı açıklamada futbolculara verdikleri sözü 3 gün gecikmeli olarak gerçekleştirdiklerini belirterek " Futbolculara gecikmiş ödemelerinin 15 Mayıs'ta yapılacağının sözünü vermiştik. 3 gün gecikmeyle 18 Mayıs'ta ödemeyi yaptık. Bu arada konuşmamızın ardından 5 ay bekleyip 15 gün beklemeyen 8-9 futbolcu ihtar çekmişti 30 Nisan'a kadar ödenmesi için. Bunların içerisinden bir yerli futbolcumuz 15 Mayıs'a kadar beklemiş. 16'sında ise ihtar çekmiş. İşte durum bu. "Ben Trabzonspor kaptanıyım başka bir takımın kaptanın arkasından sahaya çıkmam" diyen futbolcu profilinden nerelere gelindiğini görüyorsunuz." ifadelerini kullandı.

O FUTBOLCU BURAK YILMAZ

Ağaoğlu'nun bahsettiği yerli futbolcu ise Almanya'da ameliyat olan Trabzonspor kaptanlarından Burak Yılmaz... Milli golcü, 16 Mayıs tarihinde kulübe ihtar göndererek alacaklarının ödenmesini talep etti.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Ahmet Ağaoğlu Burak Yılmaz Trabzonspor Spor Haberler

500

Yorumlar (20)

Hamsi:

Benim param önemli değil diğer arkadaşlarin parasini ödeyin diyen hatta kendi cebinden yabancilara para verende burak yılmazdı unutmasın kimse

11
4
yanıtYanıtla
Serdar:

Kardeşim adamla anlaştıniz sözleşme imzaladiniz şimdi ücretini vermiyorsunuz adam tabiki emeğini isteyecek

12
2
yanıtYanıtla
volkan:

TS spor siz bu kafayla ancak taş devrinden ateş devrine gelirsiniz yok bize her yer trabzonmuş bilmem neymiş bize her yer İstanbul değil çünkü hiç bi yer İstanbul kadar güzel değil

6
5
yanıtYanıtla
Rizespor’lu:

Burak yerden göğe kadar haklıdır**Trabzonsporla hesaplaşacagımız günleri,iple çekiyoruz**

4
7
yanıtYanıtla
teolog33:

SEN EĞER KÖKLÜ BİR KLÜPSEN KARAKTERLİ OYUNCU ALACAKSIN. TOPUKLADIĞININ ARKASINDAN BAKMAYACAKSIN. FUTBOLCUNUN DİNİ İMANI PARADIR. HELE DE SENİ GEÇMİŞTE SATARAK RAKİBİNE GİTMİŞ BİR TOPÇUYU ALIYORSAN, SEN KLÜP FALAN DEĞİLSİN. ANCAK 6SYİ RAKİBİN OLARAK GÖRMÜYORSAN ORASI BAŞKA. TRABZON''U BİTİRECEK OLAN, 6SNİN ''ARKA BAHÇESİ'' OLMASIDIR. FUTBOL ADALETSİZ BİR OYUN OLSA DA DÜRÜSTLÜK HER ZAMAN GEÇERLİDİR. BU DURUM, EĞER SAĞLANAMAZSA, KLÜPLERİN BATMASI KAÇINILMAZDIR. ANCAK TARAFTARINA DÜRÜS OLAN KAZANIR.

4
5
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

alırken aklınız neredeydi sizi bırakıp daha öncede gsaraya gitmişti onlarda geç uyandı elden çıkardı

8
0
yanıtYanıtla
BOŞ ADAM:

KALİTE MESELESİ ARTIK HANİ TRABZONSPORLU İDİ BOŞVERSENE

7
0
yanıtYanıtla
turabozanli:

kardesim niye herzaman futbolcularin parasi zamaninda odenmiyor, kulubun borcu varsa, o futbolculari ilgilendirmez, ronaldo ve messinin parasini odemesinlerde, bak bakalim ne oluyor

4
1
yanıtYanıtla
Mehmet:

Gercek bir nankor asla Trabzonspor a gelmemeliydi.yaziklar olsun.

5
0
yanıtYanıtla
:

Paran yoksa ağır sözleşme yapma bence haciz bile çıkartmalı adam hakkını istiyor yapma sözleşme olsun bitsin genç futbolculara yönelmezsen olacağı bu

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title