Haberler

Adıyaman'da 19 Mayıs Kutlamalarına Yağmur Engeli

Adıyaman'da 19 Mayıs kutlamalarına yağmur engeliADIYAMAN - Adıyaman'da gerçekleştirilen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı kutlamaları esnasında başlayan yağmur etkinliğin yarıda kesilmesine neden oldu.

Adıyaman'da 19 Mayıs kutlamalarına yağmur engeli

ADIYAMAN - Adıyaman'da gerçekleştirilen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı kutlamaları esnasında başlayan yağmur etkinliğin yarıda kesilmesine neden oldu.

Adıyaman Valiliği önünde gerçekleştirilen kutlama töreni Atatürk Anıtına çelenk bırakılmasıyla başladı. Saygı duruşu sonrasında İstiklal Marşı okundu. Etkinlikte sporcular jimnastik gösterileri yaptı. Kick boks gösterilerine geçildiği esnada yağmur aniden bastırdı. Yağmur ile birlikte törende bulunan öğrenciler ve görevliler Valilik önündeki araç park yerlerine kaçıştı. Protokol üyeleri de yağmur ile birlikte tören alanından ayrıldı. Etkinlikteki kick boks gösterileri yarım kalırken, halk oyunları gösterileri yağmur nedeniyle yapılamadı.

Etkinliğe katılan sporculardan bazıları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdür Yardımcısı Yaşar Sarıkaya ile birlikte Vali Abdullah Erin'i ziyaret etti. Vali Abdullah Erin burada gençler ile yaptığı sohbette, Türkiye'nin üzerine oynanan oyunlara dikkat çekerek, gençlerin bu konuda milli ve manevi duruş sergilemeleri gerektiğini kaydetti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Mustafa Kemal Atatürk Abdullah Erin 19 Mayıs Adıyaman Genel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title