Haberler

Adana Seyhan Nehri'nde, Suya Atladığı Öne Sürülen Kız Aranıyor

Seyhan Nehri'nde, suya atladığı öne sürülen kız aranıyor (2)Adana'da, okul çantasını bırakarak Seyhan Nehri'ne atlayan lise öğrencisinin Z. K. (16) olduğu belirlendi.

Seyhan Nehri'nde, suya atladığı öne sürülen kız aranıyor (2)

Adana'da, okul çantasını bırakarak Seyhan Nehri'ne atlayan lise öğrencisinin Z. K. (16) olduğu belirlendi. Olay yerinde toplanan K.'nin okul arkadaşları sinir krizi geçirdi

Olay, Seyhan ilçesi Tarihi Taş Köprü üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, lise öğrencisi Z. K. (16) bir süre köprü üzerinde bekledi. Daha sonra okul çantasını yere bırakan öğrenci, Seyhan Nehri'ne atladı. Genç kız suda bir süre sürülendikten sonra gözden kayboldu. İhbar üzerine olay yerine su altı polisleri ve CANKUR ekipleri sevk edildi.

ARKADAŞLARI NEHİR YATAĞINA SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Seyhan Nehri'ne atlayan liseli öğrencisinin Z. K. (16) olduğu belirlenirken cesedini bulmak için görevliler, nehrin kapaklarını kapatarak suyu boşalttı. Nehirde suların çekilmesinin ardından AFAD ve sualtı ekiplerdi, nehir yatağına girerek arama çalışması başlattı. Bu sırada olay yerine gelen öğrencinin yakınları da ekiplerle birlikte arama çalışmasına katıldı. Bir süre sonra genç kızın ceseti bulundu. Olay yerinde toplanan okul arkadaşları ise, ceset bulununca nehir yatağına sinir krizi geçirdi. Bazı öğrenciler ise baygınlık geçirdi. Polis vatandaşların suya girmemesi için uyarılarda bulunda ancak Z. K.'nin yakınları bu uyarıları dikkata almayarak suya girmeye devam etti. Bunun üzerine polis, oluşan yoğun kalabalığa müdahale etmek için çevik kuvvet ekiplerinden yardım istedi. Aile problemlerinden dolayı intihar ettiği iddia edilen genç kızın cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Seyhan 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title