Haberler

Adana, Penaltılarla Finalde

Güncelleme:

Bugsaş'ı penaltılarda deviren Adana Demirspor finale adını yazdırdı.

-

stat: Atatürk

HAKEMLER: Mete Kalkavan (7), Ceyhun Sesigüzel (7), Esat Sancaktar (7)

BUGSAŞ: Bekir (7) - Şener (6), Abdullah (7), Baki (7), Mustafa Şen (6) (Dk. 95 Yaşar Yurduseven 5), Mehmet Erdem (5), Galip (5) (Dk. 69 İsmail 4), Ali (6), Efe Can (7) (Dk. 106 Emrah 5), Mustafa Er (6), Yaşar Çetin (5)

ADANA DEMİRSPOR: Şener (6) - Tunay (5), Kerem Can (5), Burak (6), Süleyman (7), Emre Hasan (6), İlhan (5), Raşit (6), Soner (6) (Dk. 56 Uğurtan 6), İlyas (4) (Dk. 69 Burhan 4), Erçağ (6)

SARI KARTLAR: Bekir, Mustafa Şen, Baki (Bugsaş) Erçağ, Kerem Can, İlhan, Tunay, Uğurtan (Adana D.S)

SPOR Toto 2. Lig Play-Off yarı final maçında normal süresi ve uzatma dakikaları 0-0 berabere tamamlanan karşılaşmada Adana Demirspor Bugsaşspor'u penaltı atışları sonucunda 9-8 mağlup ederek finale çıktı.

8'inci dakikada Mustafa Şen'in arapasıyla ceza sahası içinde topla buluşan Yaşar'ın sert şutu az farkla yandan auta çıktı. 44'üncü dakikada Kerem Can yaklaşık 25 metreden çok sert vurdu. Kaleci Bekir topu son anda kornere çeldi. 68'inci dakikada Uğurtan'ın derinlemesine pasıyla ceza sahası sağ çaprazında topla buluşan Raşit topa sert vurdu. Meşin yuvarlak kaleci Bekir'de kaldı. 90 artı 1'de Raşit'in yaklaşık 30 metreden kullandığı serbest atışta köşeye giden topu kaleci Bekir kornere çeldi. 109'uncu dakikada Kerem Can sağ kanattan ortaladı. Ceza sahası içinde Erçağ gelişine sert vurdu. Meşin yuvarlak yan direkten döndü. Karşılaşma ve uzatmada eşitlik bozulmayınca penaltı atışlarına geçildi.

Bugsaş'da ilk seri penaltı atışlarını İsmail, Ali, Mustafa Er, Abdullah ve Yaşar Yurduseven ile gole çevirirken, Adana Demirspor'da Burhan, Raşit, Erçağ, Emre ve Burak penaltıları golle sonuçlandırdı. İlk seri penaltı atışlarında skora 5-5'lik denge gelince 2. seri penaltı atışlarına geçildi. Bugsaşspor bu bölümde Baki, Emrah, ve Yaşar Çetin ile penaltıları golle sonuçlandırırken, Mehmet Erdem ve Şener penaltıyı kaçıran isimler oldu. Adana Demirspor'da ise Kerem Can, Süleyman ve İlhan penaltıları gole çeviren, Tuncay ile Uğurtan da atışı kaçıran isimler oldu. İkinci seri penaltı atışlarında da skora 8-8'lik denge gelince 3. seri penaltı atışlarına geçildi. Bu bölümde Bugsaş kalecisi Bekir penaltıyı kaçırıp Adana Demirspor kalecisi Şener gole çevirince finale yükselen taraf Adana D.S oldu.

Adana D.S'nin finaldeki rakibi yarın Denizli Atatürk Stadı'nda saat 19.00'da Bozüyük ile Fethiyespor arasında oynanacak karşılaşmadan sonra belli olacak. - Denizli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Mustafa Kemal Atatürk Adana Demirspor Kerem Can Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title