Haberler

Adana'daki Kadına Şiddet İddiası

Adana'nın merkez Yüreğir ilçesinde 3 çocuk annesi kadının döner bıçağıyla yaralanmasıyla ilgili soruşturma kapsamında üvey kardeşi tutuklandı.

Adana'nın merkez Yüreğir ilçesinde 3 çocuk annesi kadının döner bıçağıyla yaralanmasıyla ilgili soruşturma kapsamında üvey kardeşi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Anadolu Mahallesi'nde, eşinden bir süre önce boşanan 3 çocuk annesi H.G'nin (28) çalıştığı tarlada daha önce de şiddet gördüğü ifade edilen üvey kardeşi S.G. tarafından döner bıçağıyla yaralanmasına ilişkin gözaltına alınanların Emniyetteki işlemleri tamamlandı.

S.G, kadının eski eşi, babası, üvey annesi ve diğer üvey kardeşi adliyeye gönderildi.

Savcılık sorgusunun ardından sulh ceza hakimliğine sevk edilen zanlılardan S.G. tutuklandı, diğer 4 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Öte yandan mağdur H.G'nin ifadesinde, babası ve diğer aile üyelerince Şanlıurfa'da yaşayan bir kişiyle 15 bin lira karşılığında evlendirilmeye çalışıldığını ileri sürdüğü öğrenildi.

Olay

Adana'da 8 Kasım'da, tarım işçisi olarak çalışan H.G, merkez Yüreğir ilçesi Anadolu Mahallesi'nde, tarlaya gittiği sırada daha önce de şiddet gördüğü üvey kardeşi S.G'nin döner bıçaklı saldırısına uğramıştı.

Yaralanan kadın ambulansla götürüldüğü Adana Şehir Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından kadın sığınma evine yerleştirilmişti.

Polis ekipleri S.G'nin üvey ablası H.G'yi daha önce de bıçakla yaralamaya çalıştığını, bu nedenle kendisine takılan elektronik kelepçeyi olay öncesi çıkartarak saldırıyı gerçekleştirdiğini belirlemişti. Tanınmamak için saldırı sırasında şalvar giyip yüzünü örttüğü ileri sürelen zanlı, kaçtığı Yumurtalık ilçesinde yakalanmıştı.

Soruşturma kapsamında zanlı S.G'nin yanı sıra cumhuriyet savcılığının talimatıyla, saldırıya uğrayan kadının bir süre önce boşandığı eşi ile babası, üvey annesi ve diğer üvey kardeşini de gözaltına alınmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Yüreğir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title