Haberler

Acun Ilıcalı, Survivor 2019'un Yayın Tarihini Açıkladı

Güncelleme:

45. Altın Kelebek Ödülleri törenine katılan Acun Ilıcalı, Survivor 2019 Türkiye-Yunanistan yarışmasının ne zaman başlayacağını açıklayarak, "Survivor 2019 Türkiye-Yunanistan, Şubat ayının ilk haftasında yayınlanmaya başlayacak." dedi.

Pantene Altın Kelebek Ödülleri törenine katılan Acun Ilıcalı, kırmızı halıda Survivor 2019 hakkında bilgi verdi.

"MERMİ GİBİ İKİ TAKIM VAR"

Ilıcalı, merakla beklenen Survivor 2019 Türkiye Yunanistan'ın Şubat ayının ilk haftasında yayınlanmaya başlayacağını duyurdu. Yarışmadaki ünlü isimlerin sorulması üzerine ise Ilıcalı, "Medyatik olması önemli değil. Bu sene iki mermi gibi takımın zorlu koşullarda yaşam mücadelesini izleyeceğiz. Hem Türkiye hem de Yunanistan takımlarında çok iyi yarışmacılar yer alacak' şeklinde konuştu. Ilıcalı ayrıca '2018 yılı çok güzel bir yıl oldu bizim için. Dünyaya açıldık. Dominik'ten Altın Kelebek töreni için geldim" dedi.

YENİ SURVIVOR ADASININ GÖRÜNTÜLERİNİ PAYLAŞMIŞTI

Acun Ilıcalı geçtiğimiz günlerde de, Survivor'ın çekileceği Dominik'teki yeni adanın görüntülerini paylaşmıştı. Acun Ilıcalı ve Acun Medya ekibi, 2019 yılında başlayacak olan Survivor için hazırlıklara başladı. Acun Ilıcalı yeni sezon için tüyoları vermiş ve "Allah gelecek sene katılacak yarışmacıların yardımcısı olsun" demişti.

Acun Ilıcalı, Survivor 2019'un Yayın Tarihini Açıkladı

Acun Ilıcalı, Survivor 2019'un Yayın Tarihini Açıkladı

Acun Ilıcalı, Survivor 2019'un Yayın Tarihini Açıkladı

Acun Ilıcalı, Survivor 2019'un Yayın Tarihini Açıkladı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Yunanistan Türkiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (9)

BATTALGAZİ:

Bu acun denen faninin proğramını izleyen varmı çok merak ediyorum gerçekten iğrenç proğram

2
3
yanıtYanıtla
Rıfkı:

Mesajları LÖSEV e gönderin ki bi işe yarasın

3
1
yanıtYanıtla
Gülümse:

De mi ?

yanıt0
yanıt0
MİLLET:

ACUN ŞU FENERBAHÇEYİ KURTAR. KARALAR BAĞLIYORUZ.

2
1
yanıtYanıtla
khabib:

ACUN SANA BİR KELİME SÖYLEMEK STERDİM AMA DEĞMEZSİN

1
2
yanıtYanıtla
ALPAGON:

Acun çıplaklar kampını evlere getirmeye hazırlanıyor .

1
1
yanıtYanıtla
SOSYALIST:

YINE BIR DUZMECE PESINDE

0
2
yanıtYanıtla
ercan:

acun bu kadar parayı ne zaman kazandı herkes çalışıyo herhalde hazine buldu

0
0
yanıtYanıtla
Hatixhe beqiri:

Yuhuuuuu cok sevindim sabirsizlikla bekliyorum

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title