Haberler

ABD'li Emniyet Müdürleri Polis Okulunu Gezdi

Türk Polisinin Eğitimini ve Çalışma Koşullarını Görmek İçin İzmir'e Gelen Amerikalı Polis Müdürleri, Rüştü Ünsal Polis Meslek Yüksek Okulu'nu Gezdi, Poligonda Atış Yaptı. Attığını Vuran Amerikalı Polis Müdürleri, Silah Seslerinden Korunmak İçin Elleriyle Kulaklarını Tıkadı.

Türk polisinin eğitimini ve çalışma koşullarını görmek için İzmir'e gelen Amerikalı polis müdürleri, Rüştü Ünsal Polis Meslek Yüksek Okulu'nu gezdi, poligonda atış yaptı. Attığını vuran Amerikalı polis müdürleri, silah seslerinden korunmak için elleriyle kulaklarını tıkadı.

Türk Emniyet Teşkilatı'nı tanımak ve Türk polisinin çalışma koşullarını incelemek üzere Türkiye'de bulunan ABD'nin Oklahoma Eyaleti Emniyet Müdürü ve müdür yardımcılarından oluşan 5 kişilik heyet, İzmir emniyeti birimlerini gezdi. İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'ı makamında ziyaret ettikten sonra Rüştü Ünsal Polis Meslek Yüksek Okulu'nu gezen Amerikalı polis müdürleri, Okul Müdürü Mehmet Gülnaz'dan okul hakkında bilgi aldı. Okulda öğrencilerin derslerini izleyen heyet daha sonra poligona geçerek atış

yaptı. Oklahoma Eyaleti İç Güvenlik Müdürü Kerry Pettingill, yaptığı atışların tamamını vurarak göz doldurdu. Amerikalı emniyet müdürlerinin atış sırasında silah seslerini engellemek için kulaklarını elleriyle tıkamaları dikkat çekti.

(FH-YK-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title