Haberler

5 Yaşındaki Çocuğu İstismar Etmeye Çalışan Sapık, Çırılçıplak Yakalandı

Güncelleme:

Adana'da 5 yaşındaki kız çocuğunu istismar etmeye çalışan sapık, çıplak halde evden kaçarken yakalandı. Mahalleli, sapığın idam edilmesini istedi.

Adana'da sokak düğünü sırasında düğün sahibinin evinde 5 yaşındaki kızı istismar etmek isteyen, Sedat K. (20), fark eden vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi. Çıplak halde evden çıkıp, sokakta koşmaya başlarken yakalanan şüpheli, sağlık kontrolüne de çarşafa sarılıp getirildi.

ÇIRILÇIPLAK YAKALANDI

Olay, Yüreğir ilçesi Güzelevler Mahallesi 1919 Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, komşusunun sokaktaki düğününe giden Sedat K., bir müddet müzik eşliğinde oynayanları izledikten sonra düğün evine girdi. Burada annesi tarafından bir odada uyutulan 3 yaşındaki kız çocuğunu gören Sedat K., iddiaya göre odaya girip, kendi üzerindekileri ve çocuğun kıyafetlerini çıkarttı. Bu sırada düğündeki devatlilerinden bir kişi, tuvalet ihtiyacını girdermek için eve girdiğinde, Sedat K.'yı üzeri çıplak halde küçük kızın yanında gördü. Evin önünden duran tuğlayı alıp, tekrar eve giren davetli, Sedat K.'ya saldırdı.

KIZ ÇOCUĞU HASTANEYE KALDIRILDI

Edinilen bilgiye göre olay, 10 Şubat tarihinde Güzelevleri Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, S.K. isimli şahıs, 5 yaşındaki kız çocuğunu istismar etmeye kalktı. Durumun öğrenilmesinin ardından kız çocuğu hastaneye kaldırılırken, şahıs ise polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

MAHALLELİ, SAPIĞIN İDAM EDİLMESİNİ İSTEDİ

Olayın ardından durumu protesto etmek isteyen 60'a yakın mahalleli zanlının bulunduğu polis karakoluna yürümek istedi. Şahsın idamla cezalandırılmasını isteyen vatandaşlar 'İdam, idam', 'ya ölecek, ya ölecek' gibi sloganlar attı.

Polis ekipleri toplanan mahalleliyi güçlükle yatıştırırken, olayla ilgili soruşturma ise sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle!
500

Yorumlar (39)

Selma C.:

Mahalleli polise haber vermeden linç edeymiş iyiymiş

22
0
yanıtYanıtla
bzzt:

kaçmış çarşıda yakalanmış

yanıt0
yanıt0
01:

Adananın büyük çoğunluğu adana kökenli olmayan MALUM bölge insanıdır şuan. Cono aşireti dedikleride bu olaydaki mahallede malum bölgeden gelenlerdir. Her olayda Yinemi Adana yazıp ilgi çekmeye çalışan zavallı embesillere duyrulur. 1 defa Adanaya gitseniz anlarsınız Adanada Adanalı kalmadı. hep malum canlı türü yaşamaktadır. Yinemi adana yazanlar evet o yinemi adana yazdığınız olaylar sizin memleketlerin insanlarıdır aslında. . .

14
4
yanıtYanıtla
Bayrak:

haklısınız, bunlardan bütün memlekette var maalesef

yanıt6
yanıt0
Sustuklarıma Say:

böyle sapıkları gördüğünüz yerde öldürün başka çıkarı yok ya ölecek ya ölecek

15
0
yanıtYanıtla
Adananin cahilleri:

Bu kişilere ŞERİAT şart.keseceksin bir yerlerinden bak bakalım birdaha yaparmi!!!

11
3
yanıtYanıtla
XAdanalı:

Adananın Cahilleri Derken Gevşek Nerde Master Yaptın Hayatında Geldinmi Mal Sadece HAber Kanallarında Okuyarak Kebabını Yiyerek Koca Bir Memleketi Yargılayamazsın

yanıt3
yanıt0
xxx:

yahu mal mısınız nsiniz o çocuk nedir kaldırmışsın yukarı zaten ağlıyo çocuk iyice korkmuş yavrum benim çocuğa ne eziyet ediyosunuz basınsana bağrınıza

11
0
yanıtYanıtla
KUZEY ATEŞDAĞLI:

yahu arkadaş bu kadar aşağalık pislik başka bir memleket yoktur herhalde bomba atsalarda kurtulsak bu fuzuli şehirden. . .

3
8
yanıtYanıtla
m hacı:

ne diyon lan sen sen kendini ne sanıyorsun hayırdır 5 parmağın 5i bir mi sen hangi memlekettensin acaba???

yanıt7
yanıt1
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title