Haberler

45 Yıl Sonra Aynı Sıralarda Buluştular

Gelibolu Lisesinden 45 yıl önce mezun olan öğrenciler yıllar sonra aynı sıralara oturup eski günleri yadetti.

Gelibolu Lisesinden 45 yıl önce mezun olan öğrenciler yıllar sonra aynı sıralara oturup eski günleri yadetti.

Okulun 6/A Fen Edebiyat sınıfı öğrencileri mezun olduktan yıllar sonra yine aynı yerde bir araya geldi.

Öğrencilik yıllarında oyun oynadıkları bahçede birbirleriyle sohbet edip şakalaşan eski öğrenciler daha sonra heyecan içinde 45 yıl önce okudukları sınıflarına girdi.

Öğrencilerden 64 yaşındaki David Kara sınıf yoklaması yaptı. Katılımcılardan bazıları gözyaşlarına hakim olamadı.

Yaşanan bu mutluluğu nasıl tarif edeceğini bilemediğini belirten Kara, "Çocukluk ve lise yıllarım Gelibolu'da geçti. Liseyi bitirip birkaç yıl sonra İsrail'e döndük orada yaşamaya başladık. Ama Gelibolu'dan kopamadık. Ara ara buraya gelerek arkadaşlarımı görüp, anılarımızı yaşıyorduk. Ama bu kez çok farklı inanılmaz bir duygu seli yaşadık. Ahmet Muratoğlu arkadaşım ile o yılların ilk mezunlarıyla buluşalım dedik. Tabii ki çoğuyla irtibatımız yoktu. Özellikle bayan arkadaşlarımızı bulmak daha zordu ve biz bunu başardık. İletişimde olanlarımızla sosyal paylaşım sitelerinden yayın yaptık. Bir süre sonra bu yayınımıza cevaplar gelmeye başladı. Biri, birini, o ötekini derken haberleşip buluşmaya karar verdik ve işte o yılların ilk mezunları ile okulumuzda ve sıralarındayız. Mutluluk tarif edilecek gibi değil." dedi.

Buluşma için İzmir'den gelen bir şirketin finans yöneticisi Oğuz Toprak ise neredeyse yarım asır sonra eski arkadaşlarıyla bir araya geldiklerini anlattı.

Toprak, çok heyecanlı ve mutlu olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:

"Yıllar sonra o koştuğumuz gençliğimizin geçtiği okul bahçesinde ve hatta sıralarında olmak çok güzeldi. Bu buluşmaları düzenli ve geleneksel hale getirerek ileride daha geniş katılımlı buluşmalar için arkadaşlarla karar aldık."

Kaynak: AA / Güncel

Gelibolu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title