Haberler

"43 İl ve 80 İlçede Örgütlenmemizi Tamamladık"

Hak ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, 2,5 Aylık Bir Siyasi Parti Olmalarına Rağmen Hiçbir Sponsor veya Holding Desteği Almadan Örgütlenmeya Devam Ettiklerini Söyledi.

Hak ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, 2,5 aylık bir siyasi parti olmalarına rağmen hiçbir sponsor veya holding desteği almadan 43 il ve 80 küsur ilçede örgütlenmelerini tamamladıklarını söyledi.

Osman Pamukoğlu, partisinin Denizli İl Başkanlığı'nın düzenlediği gecede bir konuşma yaptı.

''Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik zayıflık ve çaresizlikler ve terörün 1990'lı yılları aratmayacak hale dönüşmesiyle, halkın test edilmiş, denenmiş siyasi örgütlerin dışında yeni bir heyecanla kendilerini tercih ettiğini'' anlatan Pamukoğlu, ''2,5 aylık bir parti olmamıza rağmen hiçbir sponsor veya holding desteği almadan 43 il ve 80 küsur ilçede örgütlenmemizi tamamladık. Halkın istek ve duyguları bizi yeni bir parti kurmaya sevk etmiştir. Halk hareketi ve halkın çıkışı böyle olur'' diye konuştu.

''İktidara gelmeleri halinde siyasilerle bürokratların dokunulmazlığını kaldıracaklarını ve idamı geri getireceklerini'' ifade eden Pamukoğlu, yolsuzluk yapanlar için özel mahkemeler kurulmasını sağlayacaklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title