Haberler

41. Tsyd Ankara Şubesi Futbol Turnuvası'nda Şampiyon Gençlerbirliği Oftaşspor Oldu

Türkiye Spor Yazarları Derneği (Tsyd) Ankara Şubesi Tarafından 41.'si Düzenlenen Futbol Turnuvasında Şampiyonluğu Gençlerbirliği'ni 3-2 Mağlup Eden Gençlerbirliği Oftaşspor Kazandı.

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi tarafından 41.'si düzenlenen futbol turnuvasında şampiyonluğu Gençlerbirliği'ni 3-2 mağlup eden Gençlerbirliği Oftaşspor kazandı.

İlk kez katıldığı turnuvada şampiyonluğa ulaşan Gençlerbirliği Oftaşspor'a kupasını TSYD Ankara Şubesi Başkanı Uğur Tenekecioğlu verdi. Gençlerbirliği Oftaşspor Teknik Direktörü Osman Özdemir, ilk kez katıldıkları kupayı kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Bizim için bu kupayı almak çok önemliydi. İlk ciddi sınavımızdı. Bu performansımızı ligde de sürdüreceğiz. Genç kadromuzla başarılı olacağımıza inanıyoruz. Seyir zevki veren bir futbol oynayacağız" diye konuştu.

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa ise, faydalı bir turnuva geçirdiklerinin altını çizerek, ligin ilk haftasında yeni bir Gençlerbirliği izlettireceklerini söyledi.

Karşılaşmada Gençlerbirliği Oftaşspor'un 3 golünü de atan Serkan Atak ve Giray Kaçar, kupayı kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, ligde de aynı performanslarını sürdürmek istediklerini söylediler.

Gençlerbirliği'nin futbolcuları Burhan Eşer ve Mehmet Çakır ise turnuvanın eksiklerini görmek bakımından iyi geçtiğini ifade ederek, lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini belirttiler.

(EKO-MFS-

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title