Haberler

400 Kişi Esaretten Kurtuldu

Basınköy Karaağaç Ve Çınar Sokakları E-5'e Kavuştu

Bakırköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yaptırılan Basınköy Karaağaç ve Çınar Sokakları Eski Edirne Asfaltı E-5 karayoluna bağlayan yol Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen,CHP 3.bölge milletvekili adayları Oktay Ekşi ve Turan Aydoğan'ın da katıldığı törenle açıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen Çınar ve Karaağaç Sokaklarda yaşayan 400 kişinin yolları olmadığı için yıllardır izole bir yaşam sürdürdüklerini belirterek," Daha önce Çınar ve Karaağaç Sokakların E-5 bağlantısı vardı. Fakat bu girişleri Büyükşehir Belediyesi kapatınca burada yaşayan yaklaşık 400 yurttaşımız mağdur duruma düştü. Evlerine ulaşmada zorluklar yaşadılar. Bunun üzerine Bakırköy Belediyesi olarak bu yolu yaparak hizmete açıyoruz. Bu arsa başkalarının elinde olsaydı deniz manzaralı site yaparlardı ama biz vatandaşımızın sıkıntısını ortadan kaldırmayı tercih ettik. Burasıyla ilgili size teknik bilgi de verecek olursam;

yolun uzunluğu 220 metre olup genişliği 12 metredir. Yolun bordür yapılan bölümü 440 metre olup parke taşı döşenen alanı 2.640 m2'dir."dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title