Haberler

Yozgat'ta Dolandırıcılık Olaylarına Dikkat Çekmek İçin Afişler Asıldı

Güncelleme:

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, dolandırıcılık olaylarına dikkat çekmek amacıyla banka ATM'lerinin bulunduğu alanlara bilgilendirici afişler astı. Polis ekipleri, vatandaşları dolandırıcılık ve bilişim suçları konusunda uyararak emniyet güçlerine bilgi verilmesini istedi.

Yozgat'ta İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri dolandırıcılık olaylarına dikkat çekmek için banka ATM'lerinin bulunduğu alanlara bilgilendirici afişler astı.

Polis ekipleri son dönemlerde artan dolandırıcılık ve bilişim suçları hakkında vatandaşları uyarmaya devam ediyor. Ekipler vatandaşların özellikle yoğun olarak kullandığı banka ATM'lerine bilgilendirici afişler asarak vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyarıyor.

İl genelinde cadde ve sokaklarda vatandaşlara bilgilendirici broşürler dağıtan polis ekipleri, herhangi bir dolandırıcılık olayıyla karşılaşılması halinde emniyet güçlerine bilgi verilmesini istedi. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Emniyet Müdürlüğü Yozgat Banka ATM Dolandırıcılık Güvenlik Yerel Haberler 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title