Haberler

Vatandaşın Gömleğinin Cebinden Cep Telefonu Çalan Kapkaç Zanlıları Tutuklandı

Adana’da motosiklet ile vatandaşa yaklaşıp kapkaç yöntemiyle gömleğinin cebindeki cep telefonunu alıp kaçan iki zanlı olaydan 24 saat sonra yakalanıp tutuklandı.

Adana'da motosiklet ile vatandaşa yaklaşıp kapkaç yöntemiyle gömleğinin cebindeki cep telefonunu alıp kaçan iki zanlı olaydan 24 saat sonra yakalanıp tutuklandı.

Olay, Yüreğir ilçesine bağlı Doğankent Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Ramazan Başkan isimli bir vatandaş, yol kenarında otururken yanına motosikletli 2 şahıs yaklaştı. Motosiklette bulunan 1 şüpheli vatandaşın gömleğinin cebindeki cep telefonunu aldıktan sonra, zanlılar motosikletle hızla kaçtı. Başkan'ın bağırması üzerine vatandaşlar polise haber verdi.

Olay yerine gelen Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Polis, olay yerindeki güvenlik kameralarını incelemeye başladı. Yapılan bu incelemelerde kapkaçın Şahin A. (25) ve Yusuf A. (20) isimli 2 şahıs tarafından gerçekleştirildiği saptandı. Polis, şüphelileri belirledikten sonra çaldıkları telefonu satabilecekleri iş yerlerini tek tek kontrol etti. Bu kontroller sırasında Mısır Çarşısı'nda bir telefoncunun, telefonu kendisinin satın aldığını ve 500 lira para verdiğini söylediği kaydedildi.

Zanlıların telefonu satarken de görüntüleri ortaya çıktı. Ekipler, bu tespitleri yaptıktan sonra zanlıları yakalamak için evlerine baskın düzenledi. Baskın sonrası yakalanan zanlılar emniyete getirilerek sorguya alındı.

Zanlılardan Yusuf A. kapkaç yaptıklarını kabul ederek, "Ben motosikleti kullanıyordum telefonu Şahin aldı. Benim borcum vardı, telefonu satıp kendi payıma düşen parayla borcumu kapattım. Pişmanım" dediği öğrenildi. Şahin A. ise Yusuf ile gezdikleri sırada bir yeri aramak için vatandaştan telefonu istediğini kendisinin telefonu isteyip aldığı sırada Yusuf'un birden motosikletle hızla gitmeye başladığını telefonu Yusuf'un aldığını, kendisinin bir şey yapmadığını ve masum olduğunu söylediği ileri sürüldü.

Zanlılar sorgularının ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cep Telefonu Motosiklet 3.Sayfa Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title