Haberler

Van'da Dereye Düşen 5 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Van'ın Gürpınar ilçesinde dereye düşen 5 yaşındaki çocuk boğularak hayatını kaybetti. Olay, Ramazan bayramı dolayısıyla gezmeye çıkan çocukların dere kenarında oynarken meydana geldi. Coşan dere sularına kapılan çocuğun cesedi 3 kilometre uzaklıkta bulundu.

Van'ın Gürpınar ilçesinde dereye düşen 5 yaşındaki çocuk boğularak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre olay; Gürpınar ilçesine bağlı Bozyiğit Mahallesi'nde meydana geldi. Dün öğleden sonra saat 15.00 civarında Ramazan bayramı dolayısıyla gezmeye çıkan ikisi kardeş 3 çocuk, mahalle içinde bulunan dere kenarında oynarken bir anda dengesini kaybeden Berkcan Karakoç (5), dereye düştü. İlçede iki gündür yağan yağmur ile karın da etkisi ile daha da coşan dere sularına kapılarak sürüklenen Berkcan'ın cesedi mahalleliler tarafından 3 kilometre uzaklıkta bulundu. Mahalleliler tarafından sudan çıkartılan Karakoç'un cansız bedeni vatandaşlar tarafından özel araç ile Gürpınar Devlet Hastanesine kaldırıldı. Berkcan Karakoç'un cesedi daha sonra Van YYÜ üniversitesi Dursun Odabaşı Tıp Merkezi'nde yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ramazan Bayramı Çocuk Van Acil Durum Kaza 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title