Haberler

Ünlü iş insanı Ali Armağan'ın 14 yaşındaki oğlu intihar etti

Güncelleme:

Sarıyer'de ünlü iş insanı Ali Armağan'ın 14 yaşındaki oğlu kendilerine ait lüks villada intihar etti.

Sarıyer'de ünlü iş insanı Ali Armağan'ın 14 yaşındaki oğlu kendilerine ait lüks villada intihar etti.

Sarıyer, Bahçeköy, Doğanbey Caddesi üzerinde saat 13.00 sıralarında meydana gelen olayda, edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde lüks bir site içerisinden silah sesi gelmesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, villaya girdiği anda iş adamı Ali Armağan'ın 14 yaşındaki oğlu A.A.'nın kanlar içinde yattığını görerek hemen müdahalede bulundu.

KURTARILAMADI

Ancak yapılan müdahaleler sonuçsuz kalırken, A.A'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Bunun üzerine polis ekipleri olay yerini güvenlik şeridiyle kapatarak inceleme başlattı. Acı haberi alarak olay yerine gelen Ali Armağan ve ailesi zor anlar yaşadı. A.A'nın başına silahla ateş ederek intihar ettiği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Doğanbey Bahçeköy Sarıyer 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (55)

KARA:

Bazı yaygaracılar varya, hani sözüm ona insanlar fakirlikten intihar ediyor diye, Demekki mal varlığının bir faydası yok islamiyetten uzaklaşıyoruz okadar RABBİM ŞEFAAT EYLESİN İNŞALLAH

58
32
yanıtYanıtla
komik:

yüzyılda bir böyle haber çıkıncı o ufacık zekanızdan böyle bir sonuç çıkıyor işte

yanıt0
yanıt0
ali:

Zenginler param var çok rahat geçiniyorum o yüzden intihar etmeliyim demiyor zaten burada başka bir sıkıntı var. Zaten gördüğün gibi yılda bir zengin haberi çıkmış. Ama fakirler fakirliğin getirdiği sıkıntılardan depresyondan geçinememekten hayata olan umutsuzluklarından vb. şeylerden intihar ediyor. Bu kadar basit bir şeyi inşallah anlamışsındır.

yanıt2
yanıt1
Kara ya cevap:

Bos yapma......tabiikide fakirlikten, yokluktan,cocuklarina istediklerini alamadiklari icin, gururu incinen, depresyona giren, ve intihar eden babalar yaygara yapmak icinmi tatli canina kiyiyolar sence .....bu cocuga gelince belki ruh hali bozuktu, belki kendince kafasinda buyuttugu firtinalar esiyodu biz bilemeyiz bir bosluga dusmustur Allah sabir versin yakinlarina.....

yanıt5
yanıt1
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

14 yaşında nedir arkadaş noluyor ülkeye Allah aşkına ya

44
3
yanıtYanıtla
Malum Kemal:

Şurda şeytana uyup kendi canına kastetmiş, daha çocuk denecek yaşta bir insanın haberini okuyorsun, Bi Allah rahmet eylesin diyeceğine, dil altından siyaset yapmaya çalışıyorsun. Ne yapsın devlet, çok biliyorsunuz çaresini söyleyin ozaman.

yanıt13
yanıt11
YAŞLI KURT:

Biz fakirler cekiyoz, zenginlerde aha böyle ceker yaaaa. Pehh

8
35
yanıtYanıtla
ozanmutlu1213:

acının azı çoğu zengini fakiri olmaz amca yaşlanmışsın ama boş yaşlanmışssın. .

yanıt12
yanıt21
Üzgün adam:

Kimse intihar etmesin lan! Ölüm ve sonrası kolay mı? Eminim ki intihar ederek ölenlerin hepsi, dünyaya gelmek için herşeyini verir ama boşunadır. Yazık olmuş...

27
9
yanıtYanıtla
metin:

nerden biliyon belki istemiyordur sanki gidip geldin o tarafa boş boş konuşma

yanıt3
yanıt5
Tüm 55 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title