Haberler

Selda Taş'ın katil zanlısı eşinin ifadesi ortaya çıktı: Aldatıyordu, öldürdüm

Güncelleme:

Malatya'da çok sayıda suçtan sabıka kaydı olan ve uyuşturucu bağımlısı olduğu belirtilen Mehmet Taş, eşi Selda Taş'ı 3 çocuğunun gözleri önünde tabancayla başından vurarak öldürdü. Katil Mehmet Taş'ın ifadesinde, "Eşim beni aldatıyordu, bu nedenli tartışmadan dolayı silahı çektim, öldürdüm" dediği öğrenildi.

Olay, dün sabaha karşı Malatya'nın Bostanbaşı Mahallesi'nde meydana geldi. Birçok suçu bulunan ve uyuşturucu bağımlısı olduğu belirtilen Mehmet Taş ile eşi Selda Taş arasında tartışma çıktı.

CİNAYETİ ÇOCUKLARININ GÖZÜ ÖNÜNDE İŞLEDİ

Tartışma sırasında Mehmet Taş, eşini çocuklarının gözü önünde tabancayla başından vurarak, öldürdü. Olay sonrası apartmandan çıkarken yakalanan Mehmet Taş, polis ekiplerince gözaltına alındı. Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Taş, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Selda Taş'ın cenazesi ise otopsisinin ardından gözyaşlarıyla toprağa verildi.

"EŞİM BENİ ALDATIYORDU"

Mehmet Taş'ın, gözaltına alındıktan sonra emniyette verdiği ifade ortaya çıktı. Eşinin kendisini aldattığını öne süren Taş'ın, ifadesinde, "Eşim beni aldatıyordu, aramızdaki bu nedenli tartışmadan dolayı silahı çektim, eşimi öldürdüm" dediği belirtildi.

Selda Taş'ın katil zanlısı eşinin ifadesi ortaya çıktı: Aldatıyordu, öldürdüm

"BABAMIZ UYUŞTURUCU KULLANIRDI"

Öte yandan gözleri önünde anneleri öldürülen çiftin 3 çocuğu, polise, babalarının sürekli uyuşturucu kullandığını anlattı. Çocuklardan biri, "Babamız uyuşturucu kullanırdı. Babam, annemle sürekli kendisini aldattığı şüphesiyle kavga ediyordu" dedi. Cinayetin ardından çiftin yaşadığı mahalledeki komşuları da büyük üzüntü yaşadı. Mahalleli, çiftin sık sık kavga ettiklerini, evlerinden tartışma sesleri geldiğini ve cinayeti duyunca çok üzüldüklerini söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Mehmet Taş Selda Taş Haberler

500

Yorumlar (25)

YAZIKLAR OLSUN BN-DE ERKEĞİM.:

ADAMMISINIZ. Bende erkeğim aldatıldım öldürmekmi lazım varsın gitsin yoluna ilahi adalet var elbet bir gün yerini bulacak şimdi ne oldu namusunumu temizledin çoçukların namusu ne olacak bukadar erkeksiniz işte aferiiinnn salaklık bu arkadaşlar

16
5
yanıtYanıtla
galip:

Demek isim değişiyor ifadeler hep aynı o halde senin olmayan zekandan yola çıkarsak isimler değişiyor ama cinayetlerde kullanılan cisimlerde hep aynı dürüst olun dürüst evet öldürmek çözüm değil hiç kimseninde kimseyi öldürme hakkı yoktur fakat kadınlarda aklını başına almalı erkeğe evde huzur vermeli boşandıysa karşıdaki insanında tekrar yuva kurmak zorunda olduğunu bilip ömür boyu nafaka almamalı çenesine sahip çıkmalı edepli olmalı ama nerdee o yüzden cehennemin çoğunluğunu kadınlar oluşturak

5
13
yanıtYanıtla
DİLEK AK:

BETER OL GALİP

yanıt6
yanıt1
LD:

OLAN 3 ÇOCUĞA VE RAHMETLİ ANNELERINE OLMUŞ YILLARCA KAHRINI ÇEKMİŞ EVLATLARI İÇİN SUSMUŞ DEFALARCA SUÇ VE SABIKA KAYDI OLAN UYUŞTURUCU MÜPTEZELİ İÇERDE BESLİYECEĞİZ K İ ÇIKSIN TEKRAR BİRİLERİN KANINA GİRSİN

10
1
yanıtYanıtla
TC:

BİR COK SUCTAN SABIKASI OLAN ADAMIN UYUSTURUCU BAGIMLISI ADAMIN DISARIDA GEC-ZMESI BRAVO SAYIN DEVLETIM EKMEK CALAN SACMA SAPAN SUCLARDAN ICERIDE YILLARCA YATARSIN AMA BU GIBI HAYVANLAR DISARDA OLUR SONU BUSEKILDE KARSILASIRIZ SADECE SUCLU BU ADAMMI ??

9
1
yanıtYanıtla
Rmuz:

Herşey normal öldür üç beş yıl içerde yat milletin sırtından besle orda sonra çık bıraktığın yerden yola devam çünkü adaletsizlik var devlette asmıyor besliyor

8
2
yanıtYanıtla
Ben bir erkeğim:

Ama ne olursa olsun kadınlar her zaman haklıdır. Bu yüzden 6284 ve İstanbul sözleşmesini destekliyorum.

0
10
yanıtYanıtla
MANAS:

KATİLLERİN TEK SÖYLEDİĞİ CÜMLE ( ALDATIYORDU) . . . . ŞAŞIRMADIM.

8
1
yanıtYanıtla
adınızı yazın:

başına gelince anlarsın manas

yanıt0
yanıt1
Adil:

Hem öldür hem iftira et. . . . . Erkekliğinle gurur duy. . . . .

4
4
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title