Haberler

Samsun'da trafik kazasında 14 aylık bebek hayatını kaybetti

Güncelleme:

Samsun'un Atakum ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 14 aylık bebek hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı. Kazada, araç sürücüsü Süleyman Kabadayı ile Duygu Kabadayı, Asaf Kabadayı ve 14 aylık Ömer Kabadayı yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı, ancak Ömer bebek kurtarılamadı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Samsun'da meydana gelen trafik kazasında 14 aylık bebek hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

Kaza, Atakum ilçesi Samsun Ankara karayolu Gürgendağ mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Süleyman Kabadayı 19 BC 077 plakalı hafif ticari araçla seyir halindeyken, önüne çıkan köpeğe çarpmamak için direksiyonu kırınca, direksiyon hakimiyetini kaybederek orta refüje çarptı. Kazada, araç sürücüsü Süleyman Kabadayı ile Duygu Kabadayı, Asaf Kabadayı ve 14 aylık Ömer Kabadayı yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Ağır yaralanan Ömer bebek, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Samsun Bebek Samsun Ölüm 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title